LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masa si casa sa va fie pregatite pentru sarbatoare, iar sufletul impacat, linistit si plin de pace si bucurie!
    Paste fericit!
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Hristos a inviat . Logan club Galati va ureaza un "Paste Fericit" restul e logan.

Comment

• Logan Club Bucuresti va doreste ca in aceste zile : Bucuria sa vina din lucruri marunte, linistea sa vina din suflet, lumina sa vina din inima fiecaruia! Sarbatori Pascale Luminate!
        Fuarte Nervos !!!

Comment

• Un Paste plin de bucurii,lumina invierii sa va patrunda in case si in suflete. Paste fericit Tuturor! Hristos a inviat!-Logan Club Tulcea-
          sigpic

Comment

• Hristos a Inviat!

Logan Club Roman

Va ureaza sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi cu multa sanatate si multe impliniri.
            VA ASTEPTAM PE LA NOI!!!
            sigpic

Comment

• Hristos a inviat!
              am o rugaminte la organizatorul de intalniri. avand in vedere ca mai ies in plimbare cu masina din cand in cand, pot trece si prin orasul vostru. si mi s-a intamplat o data sa am nevoie de un sfat(nu neaparat la voi in oras), si sa nu am numarul la cineva de la voi din oras. asa ca il rog pe organizator sa imi dea un pm cu nr de tel ca in caz ca am probleme cand sunt in tranzit prin orasul vostru sa am la cine apela. ca nu am rude sau prieteni imprastiati peste tot in tara, in afara de voi. nu e nici o problema. va las si eu nr de tel: 0742624172, alin-brasov. va multumesc, si sa auzim de bine
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Esti oricand bine venit! Ai PM.

Comment

• asa cum s-a stabilit, urmatoarea intalnire Logan Club Botosani, a XII a, va avea duminica, 26 aprilie, in acelasi loc si la aceeasi ora! va asteptam pe toti pentru a stabili si detaliile iesirii la iarba verde pentru 1 mai!
                  cine se anunta? sa fim toti, sa uram bun venit noilor membri!!!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• probabil vin si eu

Comment

• Vin si eu.

Comment

• Vin si eu. Asa cum am spus si dincolo, pretul la domeniu si hosting il gasiti aici http://www.best-hosting.ro/. Numai bine!
                        Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• Ma anunt si eu pentru duminica....
                          Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• ramane cum s-a stabilit......prin urmare voi fi prezent

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• Azi Danutz9 mi-a schimabt ledurile din bord, punand culoare albastra. Ii mai multumesc inca odata pentru munca depusa, dar trebuie sa ii mai dau cred macar o cafea. Arata super fain. Apelati cu incredere. Totodata noi ne-am suparat si ne-am facut si chip la motor, punand inca 7 caluti

Comment

• Imi pare foarte rau dar eu nu pot veni maine, din motive de sanatate. Sper sa ma recuperez pana pe 1 mai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google