LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce barbat eram odata...

Comment

• buna,
      pot sa va intreb ceva ce nu am inteles?
      de ce adica nu au voie sa vorbeasca cine vrea si ce vrea pe pagina asta???
      intrebare express pentru luci,mai ales ca suntem toti prieteni si na vorbim de ce ne taie capu??? sau gresesc???
      si mai ales e democratie...sau...gresesc....

Comment

• Pana iti da Lucian un raspuns hai sa te lamuresc eu...am avut aceeasi intrebare ca tine acu ceva timp in urma...
        Moderatorii au creat un thread pentru discutii generale, adica orice ne trece noua prin cap la adresa: http://www.loganclub.ro/forum/discut...ni-t12736.html , iar pe threadul pe care suntem acu discutam doar problemele legate de intalniri. Sunt niste reguli pe care si moderatorii nostri au fost obligati sa le accepte la crearea forumului cu threadurile aferente pentru Botosani, asa ca prin deducere trebuie sa ne supunem si noi acestor reguli...
        Asa am inteles eu, daca gresesc rog moderatorii sa ma corecteze...

PS.1. Duminica voi fi prezent !
        PS.2. Cei care nu vor reguli mai stricte sunt asteptati pe siteul nostru...pentru orice fel de discutie...
        Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• multumesc de raspuns, Seby! exact asta vroiam si eu sa spun!
          in threaduri se discuta expres despre subiectul pentru care a fost deschis acel thread! ca sa nu amestecam capra cu varza!
          raspuns pentru erasmin: nu e dictatura, dar si in prietenie sunt anumite reguli! iar daca vrem sa vorbim despre ce ne taie capul, sa o facem in locul "special amenajat" pentru asta!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Vom fi acolo!
            sigpic

Comment

• Vin si eu azi la intalnire.

Comment

• ne pare rau, a intervenit o urgenta si azi nu se poate... si pana prin mai cand termin examenele nu prea ne mai vedem
                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• S-a dus si intalnirea 33. Cateva instantanee...mai putine data asta ca iar imi face figuri aparatul foto
                  Attached Files

Comment

• Scuze, nu am fost prezent. Am reusit si eu sa-mi folosesc Loganul personal dupa ceva luni si am fost cu familia in Suceava la choping. Vreau sa zic ca m-i sa dat piciorul dipa diesel (masina de servici). Pur si simplu nu mai stiam sa conduc benzinar. A fost o reala placere sa beneficiez de confortul ratelor BRD...
                    Alta viata...titan yce...

Comment

• cum a fost ieri? imi pare rau ca nu am putut ajunge!
                      Last edited by lucialina; 1 March 2010, 12:09.

Comment

• A fost foarte bine...ca de obicei impresii despre masini si despre soferi. Am fost doar 7 dar de acu vine caldura si cred ca putem sa fim mai multi...
                        Last edited by sebyup; 1 March 2010, 12:24.

Comment

• A fost placut si relaxant!

Comment

• a mai fost cineva nou? parca zicea Daniel ca va veni cineva nou!
                            Last edited by lucialina; 1 March 2010, 12:36.

Comment

• Nu,nu a mai venit lucialina, poate data viitoare!

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• gogule, probleme?!?
                                nu cred ca vreti sa se bage un moderator sa faca ordine pe aici. lucialina isi face treaba, ia decizii, are o functie si un statut care trebuie respectat, macar din bun simt.
                                aveti Discutii Generale LoganClub Botosani daca vreti sa fiti offtopic si sa discutati despre femei, masini...
                                daca vreti sa va descarcati de stresul unor probleme ce va apasa, va fac si un topi "Scandal, certuri si alte probleme, in limita bunului simt"
                                iar acolo o sa postati pe propria raspundere, cu o toleranta mai mare la posturile mai acide.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google