Eu maine nu ajung la intalnire. Am o aniversare in familie.
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Prezenta pentru intalnirea 38 din 09.05.2010, in ordinea sosirii:
1. Sebyup - BT.03.ZNH
2. Claudiu & Sandutzu - BT.98.APO
3. Daniel - BT.76.KTY
4. Iulian - BT.03.TJA
5. Lucian - BT.20.LEA
6. Sorin - BT.06.LDS
7. Marius - BT.41.KTD
8. Ionel - BT.03.XWW
PS. Imi pare rau ca nu am pus pozele duminica, dar nu prea am avut timp. Sorry !Attached Files- HPIM8952 resize.jpg (290.5 KB, 25 views)
- HPIM8953 resize.jpg (245.2 KB, 32 views)
- HPIM8956 resize.jpg (270.1 KB, 33 views)
- HPIM8958 resize.jpg (308.4 KB, 32 views)
- HPIM8967 resize.jpg (265.9 KB, 28 views)
- HPIM8970 resize.jpg (286.3 KB, 25 views)
- HPIM8975 resize.jpg (276.8 KB, 24 views)
- HPIM8982 resize.jpg (253.7 KB, 27 views)
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
-
in data 15-mai 2010 la Botosani se desfasoara a III-a Etapa Judeteana de Rally organizat de Auto Green Club,la Stauceni
vor participa baietii de la Iasi cu mko,
pe la ora 11 cred ca incepe,vom fi 3 masini de la Loganclub IasiAttached FilesGod is my copilot
Comment
-
-
Comment
-
Felicitari temerarilor care au ajuns la intalnirea de ieri...
Poate data viitoare vom fi mai multi....(sper)...
PS. [Lamurire pentru unii membri!!!]Materialele promotionale care s-au facut pana acum nu sunt obligatorii, ci facultative...cine vrea bine, cine nu...asta e... Nu vi le-a bagat nimeni pe gat cu forta, cei care au luat au fost mai intai intrebati daca vor. Pentru eventuale nemultumiri si comentarii va rog sa imi raspundeti la discutii generale...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
doar 3 ? chiar e criza! noi am fi venit dar... oricum felicitari oamenilor prezenti
Comment
-
Aici nu e vorba de criza...sunt sigur ca se gasesc 4 lei ca sa bei o cafea sau o citronada odata la 2 saptamani, dar...asta e...daca nu se doreste pentru unii se doreste pentru altii si oricum intalnirile se vor tine...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Comment
-
aici Sandutzzu!
Cine vine Duminica ?
1.Claudiu & Sandutzzu - BT 98 APO
2.....
Comment
-
sunt si eu pe lista! intalnirea va avea loc in acelasi loc dar la ora 17! e bine? sper sa poate veni acum si cei care ziceau ca nu puteau veni la 15!
Comment
Comment