Cred ca ar fi mai de efect un anunt imagine decat un anunt text. Pretul este convenabil.
Promovare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
ar trebui sa punem un anunt si pe Somax macar ptr o saptamana! poate sunt efecte... ce ziiceti?
Comment
-
datorita lui Sebyup ne puteti vizita incepand de astazi si pe...http://loganclubbotosani.webs.com/index.htm
va asteptam!!!
Comment
-
Cred ca ar fi bine ca la urmatoarea intalnire sa fim prezenti toti pentru ca propunerile de promovare a LoganClub Botosani sa inceapa sa se materializeze.
Este vorba in primul rand de mediatizarea prin postul tv local de anunturi.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Ar fi una ....sa vedem cum o vor accepta ceilalti membri...Este doar o macheta si se poate personaliza cu numele si numarul masiniiAttached FilesDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
astazi ecusoanele au fost facute si au inceput a-si gasi proprietarii!!! multumim Seby!!!
Comment
-
Nu sunt singurul caruia trebuie sa ii multumiti, eu am fost cu conceperea ecusoanelor...dar fizic ele eu fost facute de Titi (Ernest). Multumim si lui Titi pentru ca a fost foarte operativ in crearea lor si putem ca la a X-a intalnire sa avem si ecusoane....Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment