Cand este urmatoarea intalnire in Botosani?
Promovare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Comment
-
Asa e... Discutiile si intrebarile privitoare la intalniri le gasiti in sectiunea cealalta a LoganClub Botosani! Va asteptam pe toti!
Comment
-
Comment
-
revenim cu promovarea... a treia imagine eu zic c a e cea mai potrivita ptr stickere! ies bine si pe alb negru!
cat despre promovarea LoganClub in media avem nevoie de "material" de propaganda! eu sunt de acord si a r trebui sa contactam deja pe cei care pot sa ne promoveze! alte pareri?
Comment
-
pai nu stiu inca...publicitate tv si presa scrisa! daca e cineva care cunoaste pe careva prin mass-media care sa ne ajute, sa puna un mesaj...
Comment
-
Deci datorita preturilor mult prea exagerate, chestia cu tv-ul pica.
Pentru presa scrisa cred ca este buna imaginea facuta de Sebi. Mai ramane sa intrebam cat vor ca s-o publice pe una din pagini.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Ar trebui sa vedem in editiile on-line a ziarelor locale cat costa postarea unei imagini cu caracter publicitar...
Sunt destule persoane care citesc presa on-line dimineata la prima ora si cred k daca preturile ar fi acceptabile am putea apela la eiDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
astazi am primit prin Ionel, de la Somax, o oferta de pret pentru anunturi de publicitate: 5 lei pe zi de anunt fara imagine sau 10 lei de anunt cu imagine! ramane sa ne hotaram....
Comment
Comment