buna "natura" aia de la tine! prietenii stiu de ce...
Promovare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by claudiu_buhan View Postbine ai venit rapidistule. te asteptam.
Salut Claudiu si multumesc pentru primirea facuta de tine si de toti ceilalti. Ca sa nu fim off topic normal e sa lasam la o parte simpatiile fotbalistice si sa fim patrioti doar cu echipa noastra de suflet "Fan LoganClub Botosani"!
Comment
-
Multumesc tuturor pentru aprecieri,ma bucur ca am putut fi de folos. Bun venit celor noi,vor primi si ecusoanele. Numai bine!
Scuzati, uitasem: ecusoanele le-a platit Seby, mie nu-mi mai datorati nimic. Toate bune!Logan 1.5 dci Ambition
Comment
-
Va anunt cu bucurie ca am primit steguletele si fanionul.
Au iesit super! Multumim pentru promptitudinea si profesionalismul de care o dat dovada firma cu care am colaborat.
Astfel am facut un pas inainte pentru promovarea clubului.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Cateva fotografii cu steguletul...Foarte bine au iesit....buna treaba....o sa mai recomandam si la altii firma care ni le-a facutDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
pa langa stegulete am primit si fanionul clubului! 2 poze...
Comment
-
Steguletul e 18 lei bucata + 2 lei transportul = 20 de lei/bucata.
Sunt facute 20 de bucati...membri activi suntem 10...deci in momentul de fata fiecaruia i se cuvin cate 2 stegulete...ele trebuie achitate pt k au fost platite integral de lucian...
Sa aveti cate 40 de lei pentru 2 stegulete...pe masura ce vor veni noi membri...pe rand cate unu din noi va da un stegulet contracost noului membru...
De asemenea o sa vedem cat o sa ne coste domeniul si hostingul pentru a ne putea face siteul nostru www.loganclubbotosani.ro.
Dupa ce avem propriul site putem face niste afise pe care le putem plasa la spalatoriile auto si la reprezentantul Dacia din Botosani...
Mai asteptam ceva idei din partea voastra...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment