Eu nu mai am stikere....dar cred k o sa mai facem daca e nevoie...au fost 20 de bucati si s-au epuizat k painea calda....
Promovare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
okay va dau raspunsul pe care levrem diseara cand vine tata :>! arata supertare a doua!
Comment
-
Originally posted by tifosibt76 View PostEi' asa da mai merge prietene ernest. E si asta un semn ca ti-a mai trecut putin din amaraciune! ;)Logan 1.5 dci Ambition
Comment
-
Ernest, din cate vad nu ai nici o problema cu modalitatile de promovare, ci doar cu racii...ai avut probleme vreodata cu ei, sau pur si simplu nu iti plac?
Si in ce priveste sustinerea, asa e normal sa facem atunci cand toti suntem o echipa.Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Consider ca orataniile astea nu ne reprezinta, nu suntem obligati sa adoptam sigla judetului, putem gasi ceva care sa ne reprezinte pe noi ca grup, mult mai interesant decat racii de pe emblema judetului(care idiot o fi conceput-o?!)
Repet, voi continua promovarea clubului, dar asa cum voi considera ca o pot face mai bine. Fara suparare.Logan 1.5 dci Ambition
Comment
-
Nu e nici o suparare...ma intrebam si eu odata oare ce cauta racii acolo....k inainte a fost stema cu taranu ala care alearga si coasa...din cate imi amintesc .... acu chiar nu stiu cine a fost cel care a conceput aceasta stema a orasului...ar fi o gramada de simboluri care se puteau pune pe stema... sunt sigur k 95% dintre locuitorii Botosaniului nu stiu ce reprezinta racii de pe stema sau de ce au fost pusi acolo...dar poate cel care a conceput stema a avut vreo pila pe la consiliul local si s-a aprobat k aceasta sa ne reprezinteDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Originally posted by Ernest View PostDraga prietene, nu sunt impotriva promovarii clubului nostru, dimpotriva. Nu ma intelege gresit, nu vreau RACI pe masina, atata tot. Multumesc pentru posturi, sunteti adevarati prieteni, sunt mandru de apartenenta la clubul nostru si il voi promova in felul meu. Numai bine!
P.S.: Am un amic stelist inrait de altfel, dar care nu prea agreaza culorile "rosu-albastru" ....prin urmare ce pot sa-i sugerez decat sa aleaga alte culori si anume "alb-visiniul" !
Comment
-
Racul provenit din stema fostului judeţ Dorohoi reprezintă o aluzie la bogăţia celor 6000 hectare de luciu de apă de pe teritoriul judeţului.
Racii sunt foarte sensibili la calitatea apei (mai ales la poluare) fapt care a determinat scaderea dramatica a numarului lor in Europa dar si la noi.
Cele trei stele de pe stema fac referire la personalităţile culturale universale născute in Botoşani: Mihai Eminescu, George Enescu şi Nicolae
Iorga.
Cred ca am lamurit unele aspecte.
Comment
-
bravo Ionel! chiar ca s-a dat raspuns la multe din intrebarile referitoare la stema!
astazi trebuia sa fim sunati de cei care tiparesc siglele insa nu am primit nici un raspuns ! poate maine!!!
am dat la facut doar cele pe nuanta de gri pentru ca pe aia am avut-o gata de tipar de la Sorinj! s-au comandat 10 seturi! cine vrea?
pana acum doresc sigle urmatorii: LuciAlina, Sebyup, buhanclaudiu, xwwbotosani, tifosibt76, alexapo_BT, danutz...sper sa nu fi uitat pe cineva!Last edited by lucialina; 23 June 2009, 21:07.
Comment
-
Sigla e foarte faina.... intradevar racu' incomodeaza ... dar cum a zis si Daniel..... e foarte mic....
Toate bune,
alexapo_BT
Comment
Comment