ia incearca sa faci scrisul mai mare. lasa-le pe alea si mai fa un set cu scrisul mai mare
Stikere,Sigle, Materiale Promotionale LOGAN CLUB BRAILA
Collapse
X
-
Originally posted by iamagi View Postera bine cum am zis eu: pe poza lui marius, in spatele imaginii sa fie acele tringhiuri dacia. poate ne ajuta sorin . oricum, e bine.
P.S. Nu uitati de rezolutie! e cea mai importanta problema.
Daca va calcati pe mandrie si vreti sa va mai ajut o fac cu cea mai mare placere. Dar trebuie sa stiti ce vreti.Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
-
domnilor ,astept cu nerabdare definitivarea siglei ,clubului d-voastra,ptr. a putea sa o adaug colectiei de sigle pe care am inceput-o, multumesc
Comment
-
eu ziceam sa o pastram pe aceasta, sau cu mici modificari, daca se poate, si daca vrea sa le faca sorinj. si daca tot am ajuns aici, sa le si facem si sa facem comanda.
PS: de data asta nu mai comand eu, caci si acum mai am stickere logan club acasa.
eu ziceam asa: albastrul inchis putin mai inchis, iar unde scrie logan club braila sa nu mai fie patratele, doar scrisul pe fundalul albastru inchis
Comment
-
Originally posted by sorinj View Post.
Daca va calcati pe mandrie si vreti sa va mai ajut o fac cu cea mai mare placere. Dar trebuie sa stiti ce vreti.
Cum ne hotaram pe tine te stresam. Eu la partea estetica nu ma bag ca nu prea am gusturi. L-am delegat pe Iamagi sa hotarasca in locul meu .
Dupa ce se stabileste varianta finala luam legatura pentru partea de transport si decontare (ma bag eu Iamagi ca sa nu mai ramai cu stoc .)
Pentru braileni: il lasam pe Iamagi sa stabileasca forma finala sa nu iasa brambureala. Oricum eu am incredere in gusturile lui.Last edited by Cristi_LCD; 6 April 2009, 14:57.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment