parca 2,5 lei pe cel mic si 5 lei pe cel mare, nu Cristi? exact cu spunea si organizatorul, nu-mi place
Stikere,Sigle, Materiale Promotionale LOGAN CLUB BRAILA
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostPretul nu pare foarte mare in schimb stiker-ul nu prea este practic. Nu prea vad cum ar putea fi lipit pe parbriz si sa mai si vezi ceva sau sa mai poata fi citit daca-i prea mic. Scrisul ar tebui sa fie pe lung.Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
Nu vreau express alt model, dar nu am gasit la nimeni o sigla ca a voastra disponibila. Iar cand am fost eu la intalnire colegul nu a fost ...
Numai bineLast edited by Cristi_LCD; 9 December 2009, 14:21.Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
ia legatura cu iamagi ca el avea si nu-i o avere cativa leiLast edited by Cristi_LCD; 22 December 2009, 09:03.
Comment
-
Nu au fost scumpe, ci nu am avut bani de ele. Ne ajungea la jumatate de pret fata de tine, asa ca sa nu vorbim aiurea... ti-am mai zis eu tie cu vorbitul aiurea...Last edited by Cristi_LCD; 25 January 2010, 20:55.
Comment
-
Asta-i parerea ta
Dar a altora este ca erau prea scumpe si de aceea au refuzat asa ca vino mai des pe la intalniri ca sa stii de ce.
Si vorbeste frumos ca nu ti-a vorbit nimeni urat.Last edited by Cristi_LCD; 26 January 2010, 09:08.
Comment
Comment