la mine e facuta deja.. o sa-ti dau o poaza mai tarliu un pic. facem treaba .... numai sa am leduri la momentul ala
Targul Brailean
Collapse
X
-
Colegi braileni scuze de deranj...dar am o oferta pentru voi...eu spun ca e o oferta buna.
Am de vanzare doua oglinzi electrice de MCV electrice fara geamuri.Oglinzile sunt cele care au fost pe masina mea si am facut schimb cu unele de Prestige manuale.Daca pana luni nu se gaseste cumparator la ele oglinzile vor pleca catre persoana cu care am facut schimb.
Pretul lor este de 100 de roni.
Si da...am postat si pe sectiunea Galati...la doua mesaje nu cred ca se considere spam.sigpic
Comment
-
Cauciucuri: vandute
Eleron: vandut
Bara MCV: daca are cineva nevoie, 2 litri de benzol si e a lui
Toba: daca e vreo oferta de nerefuzat, ma mai gandesc daca o dau sau nu
Poate are cineva nevoie de: sigle Dacia (fata-spate), o sigla 1.6mpi (e rupta, deci mocca), si o sigla logan (tot rupta). Siglele 1.6 si Logan le puteti vopsi negru mat pentru cine vrea sa se joace si le puneti la voi sa vedeti cum da si na, poate va place . Pentru alea rupte, o bere si s-a facut, pentru toate celelalte existe MasterCard .
Comment
-
Comment
-
numai la dezmembrari
pe vadul olangerii este un punct de dezmembrari pt logan sau urmareste prin obor eu de acolo il amLast edited by Cristi_LCD; 9 February 2011, 09:04.
Comment
Comment