If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@motorulro,ai cumva volanul masinii?si daca il ai te rog sa-mi spui in ce stare este (tocit sau nu) si la ce pret.ma intereseaza fara airbag ca am airbagul de pe masina.
Vand Samsung GT- E2230 nou, achizitionat pe 29.08.2012, cu garantie de 24 de luni de la ORANGE. Usor de utilizat.
Bluetooth da
Compatibil cablu usb
Slot card
WAP da
GPRS da class 12
Self Care (*100#) da
JAVA da
Handsfree incorporat da
Compatibil set maini libere da
Vibratie da
Comanda vocala da
Dictionar intuitiv da
Personalizare da
Jocuri da
Camera da
Rezolutie imagine VGA
Zoom camera da x2 digital
Inregistrare video da
Sunete MP3
MP3 player da
FM radio da
Video player da
MMS da
Pachetul telefonului include incarcatorul si manualul de utilizare.
Vand Samsung GT- E2230 nou, achizitionat pe 29.08.2012, cu garantie de 24 de luni de la ORANGE. Usor de utilizat.
Bluetooth da
Compatibil cablu usb
Slot card
WAP da
GPRS da class 12
Self Care (*100#) da
JAVA da
Handsfree incorporat da
Compatibil set maini libere da
Vibratie da
Comanda vocala da
Dictionar intuitiv da
Personalizare da
Jocuri da
Camera da
Rezolutie imagine VGA
Zoom camera da x2 digital
Inregistrare video da
Sunete MP3
MP3 player da
FM radio da
Video player da
MMS da
Pachetul telefonului include incarcatorul si manualul de utilizare.
Vand:
- o pereche de triple PH2 perfect functionale(cea dreapta insa are o gaura de 2 cm in dreptul semnalizarii) - 80 lei perechea
- o maciulie sport Logan - 30 lei
Produsele le-am avut pe masina si nu-mi mai folosesc. Accept si schimburi/combinatii.
- plafoniera originala Logan Ph2 fumurie perfect functionala - 25 lei
Poze:
Se doneaza volan Gembird. Are vibratii, maneta pentru viteze, pedale, muult praf si niste zgarieturi. http://arch7.okr.ro/auctions.v3/700_...52-700_700.jpg Asa arata.
Il am de vreo 4-5 ani. Nu l-a mai folosit nimeni in ultimii doi. Era functional ultima oara.
Valabil pana vineri dimineata. Daca nu se agita nimeni pentru el, il dau la gunoi.
Chiar daca nu vrea nimeni acea jucarie...hai sa fim un pic in rand cu lumea, sa nu mai aruncam totul la gunoi: e un mic efort dar e un lucru mare pt. alte generatii: sunt campanii de colectare a deseurilor DEE chestii electrice electronice...sunt centre de colectare pt asemenea lucruri...hai sa nu mai umplem gropile de gunoi si sa aruncam resurse reutilizabile...
Multumesc.
Vand :
- difuzor bara logan din plastic 50 lei
- toba sport carub japan style cu silencer albastra - nou nouta in cutie cu folie pe ea = 180 lei
- presuri logan originale 80 lei. impecabile ca noi
- tavita portbagaj - 50 lei ... avand 18 ani nu prea am folosit portbagajul deci tipla
- eleron original logan pentru portbagaj - 90 lei
preturile nu sunt negociabile
0727336136
Se vinde burlanul (toba) de pe masina mea. Suport pentru Logan deja facut, trebuie doar sudat. Are silencer reglabil, capat ars, iesire tip burlan 100mm, nu e indoita, sau alte prostii. Care a vazut masina, stie.
Se da in 175 lei putin negociabil. E 200 noua, fara transport si montaj. Avand in vedere ca suportul l-am facut eu si NU e nimic sudat de corpul ei ca sa corodeze, eu zic ca e ok pretul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment