NU stiu dak o pot pune pe portbagaj cati metri are firul tau?
Targul Brailean
Collapse
X
-
Unde-s astia de la cefin ca nu stiu, am auzit de ei dar nu stiu sediul unde este!Last edited by Cristi_LCD; 3 September 2010, 11:31.
Comment
-
Anunt!
Se vinde toba sport de pe masina mea! Toba este full inox WM Sport. Are silencer home-made. Cred ca toti stiu cum se aude .
Nu o dau ca ar fi ruginat sau cine stie ce alte tampenii s-ar mai putea zice . O dau ca mi-am facut damblaua cu toba, desi o sa regret ca o dau (multi au zis ca se aude perfect).
Pret: o sa cer 100 ron pe ea, cu conditia ca cumparatorul merge cu mine cand o dau jos de pe masina. O voi da jos pe a mea si o voi pune pe a lui (asta ca sa nu plateasca si el prinderea - toba are prinderea folosita de la cea veche, eu o dau pe cea veche o data cu cea sport, in schimb vreau banii si toba cumparatorului) iar cumparatorul o sa plateasca ca tobele sa fie sudate. Aceasta chestie sa zicem ca o sa mai duca vo 60 lei (pe mine m-a costa 100 ron anul trecut, dar eu am cerut sa i se faca si sistem de prindere + inca 30 ron silencerul).
Daca e vreun doritor, astept PM sau ne auzim pe mess: Iamagi67. Primul care e gata sa facem treaba, o ia . O sa fac curand si anunt la bursa, dar prefer sa fie local sa o mai aud si eu
link cu toba: http://www.youtube.com/watch?v=5w0C8RuZyrI
Rectific: se da toba sport + cea stock (fara prindere) cu 100 ron + montajul. Deci nu ramaneti fara cea stock ca o sa o aveti pe a mea. Asa nu mai platiti sa va faca alta prindere la toba .
Comment
-
Comment