@ crapino.. s-a vandut cu pretul cerut de mai de mult. imi pare rau ca nu am anuntat
Targul Brailean
Collapse
X
-
Originally posted by andrrei_ro View Postiamagi pt iarna vreau si eu..sa pun cauciucurile de iarna pe ele..dar ce`am gasit e mult prea scump
2. Good Year Ultra Grip 7 186/65/R15 321 ron/buc (sau 284/buc pt min 2 buc) Metro
Eu am ales prima varianta...sunt cele cu model nou (nu cel rotund Frigo 1)
Originally posted by andrrei_ro View Postvecini..niste jante de tabla pt loganel nu vinde nimeni?
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postmcdan in galati am cautat mai peste tot...de unde le`a luat fratele tau se mai gasesc?
ca vreau un set iar cauciucuri exact alea le pun pe ele debica frigo 2
iar pentru jante, e unu care dezmembreaza loganele...tot in Braila, pe vad-ul de coborare spre REMAT (coborarea se face prin str. Carantinei, strada asfaltata, nu cea cu pietris)
Originally posted by iamagi View PostEU am luat Dayton cu 165 lei de iarna si 195 latime
Comment
-
cum intri in braila dinspre galati, este o reprezentanta Toyota, acolo faci stanga pe o strada cu piatra cubica, mergi vreo 500m parca si se face o strada in panta la stanga asfaltata, mergi pe srada aia si pe stanga o sa fie un garaj mare acolo este centrul.
sper ca ai inteles
Comment
-
Braileanule, ai explicat aproape exact, doar un mic amanunt, este pe dreapta, nu pe stanga. In rest destul de OK. Pentru vecinul din Galati, Iti pot da pe privat un nr de telefon al baiatului cu dezmembrarile,(Angel il cheama) sa vorbesti cu el, sa nu faci drumul degeaba. Daca te intereseaza, da un semn.
Comment
Comment