Jante de tablă dă cineva? ;)
Targul Brailean
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by cosmin_ruz View PostVand urmatoarele piese sh, date jos de pe loganul meu (1,5 dci, 68 cp, fara ac, an de fabricatie 2007):
- instalatie electrica motor si habitaclu 150 lei (ii lipsesc 2 mufe);
- radiator racire 250 lei;
- GMV 200 lei;
- conducte directie si vas 200 lei;
- suport accesorii 100 lei;
- pompa directie 300 lei (fulie stramba, dar fara probleme la curea, eu circuland cu ea asa, aproximativ 80000km, perioada in care am avut montate 2 curele).MiNnRuZ
Comment
-
Originally posted by McDan View PostPompa de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Model PW1300B, stare de functionare 100% fara probleme.
Putere: 1300 W
Presiune maxima: 100-BAR
Tip motor: aluminiu
Debit apa: 360 lt/ora
Total stop sistem: DA
Furtun Presiune: 3m
PRET: 199 lei
Comment
-
Originally posted by cosmin_ruz View PostVand urmatoarele piese sh, date jos de pe loganul meu (1,5 dci, 68 cp, fara ac, an de fabricatie 2007):
- instalatie electrica motor si habitaclu 150 lei (ii lipsesc 2 mufe);
- radiator racire 250 lei;
- GMV 200 lei;
- conducte directie si vas 200 lei;
- suport accesorii 100 lei;
- pompa directie 300 lei (fulie stramba, dar fara probleme la curea, eu circuland cu ea asa, aproximativ 80000km, perioada in care am avut montate 2 curele).MiNnRuZ
Comment
-
maestre cosmin_ruz,te-am sfatuit si la intalnire sa treci pe la dezmembrari pe vadul olangeriei cu piesele pe care le ai si sigur vei lua un pret bun pe ele.merita sa incerci ca sa nu te mai chinui sa le mai vinzi prin alte locuri.bafta la vanzare!
Comment
-
mie mi-a mers,ce sa zic.de-asta ti-am si dat sfatul asta.acum tu hotarasti.pe el il intereseaza orice piesa care e in stare buna de functionare.pentru mine a fost ideal pentru ca nu am stat sa mai vand piesele en detail.le-am dat pe toate si i-am spus cat vreau pe ele,am negociat,mi-a convenit si am batut palma.multa bafta la vanzare.
Comment
-
Originally posted by McDan View PostPompa de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Model PW1300B, stare de functionare 100% fara probleme.
Putere: 1300 W
Presiune maxima: 100-BAR
Tip motor: aluminiu
Debit apa: 360 lt/ora
Total stop sistem: DA
Furtun Presiune: 3m
PRET: 199 lei
Comment
Comment