If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand urmatoarele piese sh, date jos de pe loganul meu (1,5 dci, 68 cp, fara ac, an de fabricatie 2007):
- instalatie electrica motor si habitaclu 150 lei (ii lipsesc 2 mufe);
- radiator racire 250 lei;
- GMV 200 lei;
- conducte directie si vas 200 lei;
- suport accesorii 100 lei;
- pompa directie 300 lei (fulie stramba, dar fara probleme la curea, eu circuland cu ea asa, aproximativ 80000km, perioada in care am avut montate 2 curele).
Langa aceste produse, pe taraba mai apare si un set de arcuri h&r (folosite), la pretul de 450 lei.
Daca cineva este interesat de farurile de pe loganul meu(inclusiv instalatie xenon h1, pe faza scurta), le dau la schimb pe faruri originale, diferenta de pret urmand a fi stabilita dupa vederea lor. ps: diferenta poate veni si din partea mea, ale mele prezentand urme de matuire.
Vand urmatoarele piese sh, date jos de pe loganul meu (1,5 dci, 68 cp, fara ac, an de fabricatie 2007):
- instalatie electrica motor si habitaclu 150 lei (ii lipsesc 2 mufe);
- radiator racire 250 lei;
- GMV 200 lei;
- conducte directie si vas 200 lei;
- suport accesorii 100 lei;
- pompa directie 300 lei (fulie stramba, dar fara probleme la curea, eu circuland cu ea asa, aproximativ 80000km, perioada in care am avut montate 2 curele).
Set arcuri h&r - 450 lei.
Schimb faruri Megadrive cu instalatie xenon h1, 6000k, pe faza scurta cu faruri originale.
Model PW1300B, stare de functionare 100% fara probleme, se face si proba...
Putere [W] - 1300
Debit [l/h] - 360
Presiune maxima - 100 bari
Sistem de oprire totala
Furtun [m] - 3
Pompa cu pistoane axiale si placa oscilanta
Supapa de siguranta automata
Greutate [Kg] - 6.6
Set pentru detergent
Filtru de apa intern
Tip motor: aluminiu
PRET nou ... 179 lei (pe piata de la 270 la 330)...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment