If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand un set de jante wolfrace pro sprint black, 6,5 x 15, prindere dubla 4 x 100, 4 x 108, fara anvelope, dar cu inele de centrare si prezoane, la pretul de 1000 lei. Prezinta urme de uzura si prefer ca potentialul cumparator sa le vada inainte de a le achizitiona.
Vand un set de jante wolfrace pro sprint black, 6,5 x 15, prindere dubla 4 x 100, 4 x 108, fara anvelope, dar cu inele de centrare si prezoane, la pretul de 1000 lei. Prezinta urme de uzura si prefer ca potentialul cumparator sa le vada inainte de a le achizitiona.
Nu, sunt Conex. Vedem noi cât de repede se-ndoaie, la cât e de gros materialul. Mă-ndoiesc ca alea originale să fie făcute din vreun oţel aliat, călite, revenite etc....
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Vând:
- radiator cu ventilator - 130 lei,
- conducta servodirecţie - 60 lei,
- comandă ventilaţie - 50 lei,
- suport alternator - 100 lei.
300 de lei pentru cine le cumpără pe toate.
Piesele au funcţionat pe vehiculul personal (varianta Preference), înlocuite fiind la montarea aerului condiţionat.
Vand urmatoarele piese sh, date jos de pe loganul meu (1,5 dci, 68 cp, fara ac, an de fabricatie 2007):
- instalatie electrica motor si habitaclu 150 lei (ii lipsesc 2 mufe);
- radiator racire 250 lei;
- GMV 200 lei;
- conducte directie si vas 200 lei;
- suport accesorii 100 lei;
- pompa directie 300 lei (fulie stramba, dar fara probleme la curea, eu circuland cu ea asa, aproximativ 80000km, perioada in care am avut montate 2 curele).
Uitasem de ele. Preturi negociabile, astept oferte!
Vând:
- radiator cu ventilator - 130 lei,
- conducta servodirecţie - 60 lei,
- comandă ventilaţie - 50 lei,
- suport alternator - 100 lei.
300 de lei pentru cine le cumpără pe toate.
Piesele au funcţionat pe vehiculul personal (varianta Preference), înlocuite fiind la montarea aerului condiţionat.
Valabile!
Mă interesează un ornament crom V pentru Logan 1. Aveţi idee unde aş putea găsi?
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment