haida ma ... nu se baga nimeni?
Excursii Logan Club Braila
Collapse
X
-
Din ce vad eu pe aici: http://www.weather.com/weather/tenday/ROXX0004 vremea va fi ploioasa in zona. Chiar daca joi, vineri si in week-end va fi soare, iarba si pamintul tot vor fi ude si va fi destul de greu de pus cortul.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
De traseul Braila - Soveja exista vreo informatie, din trafic ?
Or fi ceva probleme pe parte de inundatie ...Intertionez sa merg peste 1 saptamana acolo ...cateva zile.Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
Din cate am inteles drumul de la Lepsa pana la Soveja nu este bun.
Comment
-
Drumul dintre Lepsa si Soveja, cu toate ca e catalogat DN, era inchis circulatiei publice acum 2 ani. Intre timp nu cred ca a fost refacut. Pentru a ajunge in Soveja nu trebuie insa sa treci prin Lepsa.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
bravo iamagi , drum bun.
cand s-o mai incalzi trebuie sa facem si iesirea de la manastirea cocos.
Comment
-
Gicule nu vreau sa te dezamagesc...dar vin de la mare...e jale cu j mare...turisti ca in octombrie...plaja goala strazile goale...apa avea 19 grade iar afara erau 25...deci niciodata nu am mai vazut asa o situatie nasoala...si am dat un tur de statiuni de la Mangalia pana la Mamaia prin toate...pustiu si dezolant...oricum ...pentru o briza si o realaxare totala se merita.
Sejur placut.sigpic
Comment
Comment