Sambata si duminica sau daca . Plecam sambata dimineata si ne intoarcem sambata seara...
Excursii Logan Club Braila
Collapse
X
-
-
Pai hotarati-va pana la urma unde mergem la mare sau la munte, eu vreu sa plec si la mare si la munte.
Comment
-
cam repede ai mers cu 90, nu te-ai plicitisit pe drum
anul trecut am facut plinul la gaz (80 lei) si camd am ajuns acasa am mai facut vreo 100 km
PS: puneti-va GPL ca ve ajunge mai ieftin ;)Last edited by braileanu; 14 July 2010, 12:12.
Comment
-
eu peste 2 sapt o tai pe transfagarasan....a dat domnu sa plec si acolo ... si dupa aia poate o tai si la mare....da sa vedem cum stam cu banca ) oricum...daca plecati pe vreundeva eu nu meg cu tancu )
@braileanu: daca isi pun baietii gaz...patesc cum a patit gabau....asa ca stati linistiti cu gazu nu va luati dupa el ca el o are pe gaz din fabrica....;)
Comment
-
Eu sunt de luni, in soveja..care vrea sa vina e asteptat aici ...stau pana duminica.
In rest ce sa va spun..aer curat...vreme super, fara ploaie abundenta...
A dat 2 ploi de cand sunt aici, si foarte scurte ca si cantitate...
Sunt cazat cu 50 RON pe noapte, fara conditii excelente, dar mie cel putin imi convine.
Vine careva...???Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
masinar daca peste 2 saptamani pleci pe transfagarasan hai si pana la sibiu cat mai e.Last edited by Cristi_LCD; 15 July 2010, 18:40.
Comment
Comment