If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai a va spune ca finul meu venind ce Craciun la mine de la Brasov a spus ca nu a vazut un oras mai "curat" ca Braila, pe tot drumul .... Pe tot parcursul nu a gasit un oras mai fara zapada atat pe arterele principale cat si pe strazile laturalnice ca in Braila ... )
Numai bine
Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura BR - 21 - CNB
Am gasit eu,dar nu pot sa vi le descriu pe toate pt k dupa topirea zapezii aproape toate strazile (principale si secundare) au fost impanzite de gropi. Azi de exemplu mi-am schimbat cauciucurile pe fata cu unele noi-noutze si urcand pe trotuar la mine la bloc am vrut sa trec peste o canalizare aparent inchisa pe care eu o stiam sigura de cand trec pe acolo si am avut ghinionul sa-mi cada roata exact in ea,capacul ei fiind instabil. Ma gandesc cu groaza la faptul ca putea sa fie un picior de om in locul rotii de la masina. Va dati seama ce s-ar fi intamplat? Asa ca aveti grija si la capitolul canalizari,nu numai la gropi ca astia care se ocupa de ele nu proptesc cum trebuie capacele. Gropi vizibile am vazut pe buzaului,intre spitalul judetean si scoala 2,pe drumul din spatele stadionului municipal,cel care merge in paralel cu calea ferata,unde am reusit mai demult sa-mi stramb o janta,una in dorobanti colt cu calea galati (cum vii dinspre gara si mergi spre podul brailita) etc.
am ffacut eu ieri cunostinta cu una exact unde intri de pe buzaului pe centura, la OMV, plina cu apa, parca s-a rupt masina in doua. noroc ca nu mi s-a taiat cauciucul si nu mi s-a indoit janta, desi capacul rotii s-a spart. asa ca feritiva de magarus, si de gropile pline cu apa, exceptand pe cele unde e acoperita toata strada cu apa(o balta mare) si nu ai ce sa eviti.
Last edited by mcm022006; 18 February 2010, 12:57.
vad ca nimeni nu a pomeni de straduta care face legatura intre borcan si sat Lacu Sarat....nu o folositi...e straduta cu cele mai multe gropi...
noi ne vaitam de gropi?????am fost de curand la Buzau...la ei toate strazile si principale si secundare sunt pline cu gropi...cred ca nu mai folosesc Buzaul de acum...
Despre ce vorbim noi, despre gropi? Dar oare exista vreo strada in Braila care sa nu fie plina de ele, de te intrebi cum e corect spus: strada cu gropi, sau gropi cu strada?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment