daca mai ai garantie la masina si tii la garantie, atunci iti faci reviziile si reparatiile de orice natura la apan sau in general la un service autorizat de automobile dacia, in speta apan sau altul din galati sau tulcea
Service-uri In Brăila
Collapse
X
-
din punctul asta de vedere asta este dezavantajul reprezentantelor. nu numai la dacia se practica preturile astea. dar nici celelalte serviceuri nu sunt cu mult mai ieftine. zic asta pentru ca stiu caz concret. la service-ul dacia de pe centura o reparatie la carosierie a ajuns la vreo 2000 lei. adica vopsit si indreptat portiera, vopsit si indreptat prag, schimbat far.sigpic
Comment
-
ba eu zic ca sunt. una peste alta poti face o economie importanta. Si mai important este meseriasul care lucreaza. Cum e cazul meu, pentru distributie + revizie, eu zic ca se aduna ceva bani.
Eu cred ca e imposibil sa nu fie si alt service pt ca se pot face bani frumosi din asta. Dar problema mea este ca eu nu cunosc si nu am detalii.
Iata ceva, o lista poate ajuta pe altcineva:
Ai nevoie de un service auto in Braila? Pe auto.ro gasesti service-uri auto din Braila si toate datele de contact necesare.
Daca totusi imi poate da cineva un sfat, m-as bucura.
Comment
-
Si eu tot la APAN mi-am facut toate reparatiile la masina, cand a fost cazul, pentru ca inca o am in garantie pana la anul...
Pot spune ca sunt foarte multumit de serviciile acestora, dar de fiecare data nu am mers decat pe tura celor care ii stiam macar din vedere...
si cand spun APAN ma refer la ambele reprezentante unde in ambele am fost multumit.
In rest, pentru partea de vopsire am apelat pentru un mic retus la o zgaraietura, la cei de la KIA de pe buzaului, care mi-au facut treaba foarte bine.Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
Revizie 2 ani - 1.4MPi - 21000 km
Si uite asa s-a terminat si cea de a 2-a revizie*... APAN Buzaului
*(cu decalaj de 2 luni mai devreme fata de tremenul normal - 24 dec...ca prea se aduna toate atunci...RCA...CASCO...Craciun...etc):
- Ulei M1NL 0-w40.....165 lei ...de la mine
- Filtru aer.................10 lei ...de la mine
- Antigel.....................0 lei ...de la mine
Total 175 lei
- Filtru ulei.................35 lei ...de la service
- Filtru habitaclu.......35 lei ...de la service
- Manopera TOTALA ....75 lei
Total 145 lei
Total general 320 lei *TVA inclus
Stare generala ...CLINIC SANATOS ... ... toarce ca o pisica
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posta mea la revizia de 2 ani avea 40.000 km. acum are peste 50.000 km
lasa uleiurile alea scumpe, mai bine bagi benzina de diferenta
PS: doar ca fapt divers nu stiu daca ai auzit sau daca ai vazut (posibil Youtube...nu mai stiu unde exact) un TEST de 1.000.000 km facuti NONSTOP cu un MERCEDES nou nout si M1NL 0-w40 ca ulei, iar dupa finish...motor era 99% din cel initial...deci raman la piticii mei...chiar daca o fi fost vrajeala sau nu (publicitate)...oricum diferenta de pret dintre el (ca promo binenteles) si celelalte sunt de ordin 1-2-3 zeci de ron (ex 120-150 celellalte...165-185 M1...deci diferenta benzina spui...nu cred ca se merita)
Have nice day... Atat timp cat pitici imi sunt acasa...nu pot sa-i gonesc...Last edited by McDan; 28 October 2010, 21:11.
Comment
-
am avut si eu pitici, si ce pitici...sustineam sus si tare ca M1 este bun si bla bla bla. sunt la al doilea schimb de dacia oil. chiar am facut ITP cu dacia oil, trecut prin iarna si vara cu el la conditii extreme. stii bine cum a fost vara asta. motorul meu garantez ca functioneaza la fel ca oricare altul care a functionat cu alt ulei mai scump decat dacia oil. eu am ajuns la concluzia ca: benzina de la alti distribuitori si uleiul de marca, sunt doar un efect placebo si nimic mai mult.Last edited by bogdan_1984; 28 October 2010, 22:43.sigpic
Comment
-
Acum sa-ti spun eu de placebo in sens invers . Mie mi se pare ca masina merge la fel cu benzine cu cifre octanice diferite. Si cu Petrom de 95 si cu Petrom 99, si cu Efix de la Rompetrol si cu OMV 100(nu mai stiu cum ii zice exact). Ma refer la mers nu la ralanti. La ralanti da, tremura putin cu benzina cu CO mai mic.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Eu tot ulei de la dacia, mai precis de le APAN, am in masina si nu am avut nici o problema, nici pe timpul iernei trecute si nici pe timpul acestei veri ...
De carburant nu pot sa spun nimic ca eu nu am pus in rezevor de 1 an decat benzina de la OMV, statia buzaului, pompa 5 (asta e fixu meu) .... si deasemeni nu am avut nici o problema !!!
Cred ca in alte cazuri e de vina omu ....care calca pe pedala ... )
Numai bineButea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
Comment