si dece pe uenele recipiente scrie fabricat an turcia uitate le karfur si ai sa vezi
Magazine - Piese Auto - Braila
Collapse
X
-
cine stie cat costa o geometrie la apan sau in alta parte?
Comment
-
Salutare. Am peste 80.000 km si la ultimul schimb am bagat Castrol 5W40(130 lei) + filtru aer Mann + filtru ulei tot Mann, dar din simplul motiv ca nu mai avea Elf 5W30 la magazinul de unde cumpar de obicei (langa Danimex pe Rm. Sarat). Am stat in dubii initial dar pana la urma am facut schimbul acum cateva mii de km(pana acum numai Elf am bagat). Culmea, am senzatia ca e un pic mai zgomotoasa masina decat cu Elf-ul dar am inteles ca e posibil sa fie si de la filtrul de aer Mann care chipurile e un pic mai zgomotos. Nu ma pricep prea bine, dar cred ca masina merge un pic mai bine cu Castrolul.
Comment
-
-
Originally posted by leopardu View PostAi facut o treaba f buna cu catrolul si cu filtrele mann. si eu am pus aceleasi ingrediente si merge mult mai bine decat cu Elful. nu mi se pare motorul zgomotos deloc. vb serios.
Zi-mi te rog ce intelegi tu prin mult mai bine.
Comment
-
Nou la APAN Braila ....
Se pare ca Dacia a scos pe piata un nou produs Fabricat dupa cum am observat pe sticla, de catre firma RENAULT numit : STILOU RETUCHE pentru caroserie ...
Despre ce este vorba mai exact ...
2 sticlute exact ca cele de oja, una cu vopsea la culoarea masinii si una cu lac protector.
Am achizitionat acest produs prin comanda care a venit la 3 zile dupa, si ma costat 40 RON.
Inca nu am apucat sa il folosesc pentru ca nu a fost vremea prielnica pentru asa ceva ...
Va anunt cand voi face retusurile daca e OK..
Numai bineButea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
Comment