Magazine - Piese Auto - Braila
Collapse
X
-
@ascona_77 - te asteptam la intalnire duminica in parcare la primarie la ora 10
Comment
-
Stie cineva cat ajunge o bobina de inductie si un set de fise pentru bujii???
Comment
-
Originally posted by leopardu View Post@male, te sfatuiesc sa te interesezi mai intai cat te ajunge instalatia de Ac atat noua cat si second. iti pot da si un site : ****************. au piese bune la preturi rezonabile,sau dak vrei pe plan local poti incerca la angel pe vadu olangeriei. si ala are piese bunicele,dar se arunca la pret.
@arcasule,dak vrei sa-ti iasa masina asa cum trebuie da o fuga pe dorobanti la albina este un magazin de vopsele care le prepara la calculator. iti face vopseaua dupa cod si anul masinii. eu personal am incercat si nu se vede diferenta,iar dak vrei un atelier de vopsit klumea e unul pe langa gara (nu stiu cum se numeste strada pe care e amplasat,dar pot sa-ti arat). acolo are tot ce-i trebuie,inclusiv o cabina de vopsit profesionala. am vazut multe masini shmechere vopsite acolo (chiar integral) gen bmw seria 7,audi R8 si crede-ma ca face toti banii. dak te duci acolo poate te rezolva si cu vopseaua. e singurul service din braila pe mana caruia mi-as da masina la vopsit.
Comment
Comment