Am deschis acest topic ca urmare a discutiei care am purtat-o azi cu colegii de breasla care au venit la intalnire. Am venit cu propunerea ca sa punem si noi luna de luna cate 10 lei de membru, sa ne facem si noi un fond al clubului, din care sa asiguram cate un sticker unui nou membru, sau sa avem acolo pentru diferite actiuni. Vreau ca cei prezenti azi la intalnire, si restul membrilor care vor citi acest mesaj sa-si mai expuna pareri aici, acorduri, dezacorduri, si ce o mai fi .. ca sa ajungem la o concluzie si sa putem incepe sa punem in practica aceasta metoda de a strange un fond al clubului.
aceasta propunere nu este cu caracter obligatoriu pentru nimeni, desi ar fi frumos ca toti membrii sa fie de acord cu asa ceva, in schimb daca cineva nu vrea asa ceva nu putem forta pe nimeni.
tot aici se va tine si o evidenta a membrilor care au dat banuti si a actiunilor care vor avea loc sau mai stiu eu ce (e prea devreme sa incep sa enumar, ca inca nu stiu ce va fi )
aceasta propunere nu este cu caracter obligatoriu pentru nimeni, desi ar fi frumos ca toti membrii sa fie de acord cu asa ceva, in schimb daca cineva nu vrea asa ceva nu putem forta pe nimeni.
tot aici se va tine si o evidenta a membrilor care au dat banuti si a actiunilor care vor avea loc sau mai stiu eu ce (e prea devreme sa incep sa enumar, ca inca nu stiu ce va fi )
Comment