Adaug poze cu parbrizul meu
Prestari servicii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Valabil: pretul pentru polish faruri 50-100 lei functie de gradul de matuire.
pretul pentru polish protectie parbriz 30-50 lei.
Zilele astea am impartit fluturase cu oferta prin oras. Am fost uimit cat de multe masini au farurile matuite.
Acum 2 zile am polishat un Megane gri si un Astra SW rosu. Clientii au fost multumiti, rezultatele au fost peste masura asteptarilor lor. Din pacate nu am reusit sa fac pozele pt ca oamenii se grabeau sa ajunga in diverse locuri.
Comment
-
Astazi am avut pe mana un superb VW Passat 4motion. Pret final: 70 lei faruri+stopuri. Sedinta foto:
Comment
-
Astazi am avut un Fiat Stillo. Apreciati rezultatul:Last edited by gabidaboy; 5 November 2012, 18:09.
Comment
-
Ma gasiti acum si pe Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?s...6989328&type=1
Up!............
Pana acum am polishat Opel Astra, VW Passat, Merceddes E-classe, Fiat Stillo, Renault Megane si Audi A6. Cele mai multe defecte estetice sunt la farurile de Opel si Passat, urmate de Clio, Megane, Fabia, Mercedes, Audi, Ford. Am observat ca si BMW-urile prezinta defecte la faruri, dar ele sunt minore, constand in lipsa stralucirii farului. Cat despre stopuri nu pot spune foarte multe, intrucat nu sunt atat de expuse elementelor precum sunt farurile; motivul este unul simplu: masinile inainteaza cu fata, nicidecum cu spatele, astfel ca cel mai grav defect pe care-l poate avea un stop este lipsa luciului; acest defect se rezolva usor si rapid. Metoda pe care o folosesc este "old school"; am considerat in unele privinte ca ce e vechi este bun, o invatatura clasica este una de baza; repet, doar in anumite aspecte, polisharea farurilor incadrandu-se aici. Personal imi place sa fac asta, lucrez cu calm, grija si atentie pentru ca vreau ca al meu client sa fie multumit de rezultat.
Rezultatele se observa in imagini.
Comment
-
Astazi am polishat un Clio si un Opel Vectra. Poze cu cele doua:
Comment
-
-
Comment
-
Comment