deci d-astia sunteti.
Circulatia Din Braila
Collapse
X
-
tin sa va anunt, asa cum era si normal, cristi a castigat intrecerea si acum o sa umble ca nebunu prin oras, o luna
valeriu, am facut poza la semn dar o postez maine dupa 4, ca acum ma uit la meci HAI ROMANIA!!!Last edited by Cristi_LCD; 2 April 2009, 08:08.sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posttin sa va anunt, asa cum era si normal, cristi a castigat intrecerea si acum o sa umble ca nebunu prin oras, o luna
valeriu, am facut poza la semn dar o postez maine dupa 4, ca acum ma uit la meci HAI ROMANIA!!!Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
asta e tare! eu te-am spus. dar unde stai si cum arata tatal tau???
cert este, ca valeriu trebe sa sara cu o bere la je asa ca daca il vedeti, il opriti, il sechestrati, ma chemati si nu ii dam drumul pana nu da bereaLast edited by bogdan_1984; 2 April 2009, 08:14.sigpic
Comment
-
mai bine vii tu la galati,bogdane la un gratar(daca se voteaza)si il sechestrez eu pentru tine
pe valeriu! ce zici?Last edited by Cristi_LCD; 2 April 2009, 12:03.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
opa...opa...penelopa! ce avem noi aici? canci indicator la intersectie si ia uite unde este semnul Braila taiat. opa...si ce se vede in indepartare, pe la vreo 10 metri de semn? hmmm? cumva limita 80 km/h? gata valeriu, o punem de o betie. vedem cine pleaca primul acasa (in 4 labe)Last edited by bogdan_1984; 2 April 2009, 19:23.sigpic
Comment
-
de vreo 6-7 ani de cand am eu carnetul, este acolo dati stire in tara ca sa stie toata lumea, ca ne trezim cu amenzi aiurea in postaLast edited by Cristi_LCD; 3 April 2009, 09:11.sigpic
Comment
-
De ani buni este semnul acolo...asa e...dar...caci mereu este un dar...in trecut la iesirea din Braila(dupa ce treci de drumul care da la bac) era semn cu 80 km/h...la intrare in Braila sunt sincer si recunosc ca nu mai tin bine minte daca era semnul de 80km/h dupa panoul cu Braila...oricum daca nu era atunci prin fata pe la Aral/Dacia/Fiat pe un sens era 50 km/h(Galati-Braila) iar pe celalalt 80km/h(Braila-Galati)sigpic
Comment
Comment