motociclistii sunt uniti ca taximetristii la asta ma refeream bogdane
Circulatia Din Braila
Collapse
X
-
atata timp cat nu ma leg de ei, nu ma intereseaza cine cu cine e. treaba lor. si nici nu as avea motiv de ce sa ma leg de ei. nu asta am vrut sa spun in postul ala. as fi chiar nebun daca as face asa ceva. nici macar nu stiu de ce te-ai gandit la asta.
Originally posted by mcm022006 View Postexact .. si eu sunt conducator de scuter, dar macar stiu legislatia, nu ma bag ca tampitu, ca si copii astia fara minte .. fara o scoala de legislatie, fara casca si alte dracovenii.sigpic
Comment
-
In seara asta pe la ora 20-20.30 accident nasol intre Braila si Lacul Sarat...dincolo de Stejeris...2 masini rasturnate in sant cu rotile in sus...poate aflati ce s-a intamplat ca erau vreo 3 masini de politie si vreo 2 salvariPoate aflati ce a fost acolo...
Si pe drumul de intoarcere de la Bucuresti era sa il calc pe unul cu bicicleta...era pe mijlocul strazii fara ochi de pisica si fara far...din instinct am mai dat un flash chiar daca venea masina din fata si l-am vazut pe idiotLast edited by valeriuciprian; 4 April 2009, 22:51.sigpic
Comment
-
pe timp de noapte este bine pentru cei ci camioane - fiind la intaltime pot aprecia foarte bine viteza cu care se deplaseaza cel di nfata si ce are in fata.
nu numai la stejjarul era accident ieri.
pe la 17.30 pe dig - braila-galati - o dacie s-a pupat cu un cielo. nici o victima. coincidenta este ca numarul daciei era 'BUF'
Comment
-
Valeriu am trecut ieri pe langa zona cu picina din padurea stejaru. e infiorator peisajul. erau copac rupti.
O oră şi jumătate mai târziu, poliţiştii au cercetat un alt accident, consumat pe DN 22B. La acea oră, Laurean M. (24 de ani) conducea un autoturism dinspre localitatea Lacu-Sărat către Municipiul Brăila şi s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de Gheorghe P. (56 de ani) şi, în momentul reintrării pe banda sa de mers, l-a acroşat pe acesta cu partea lateral dreapta. Ambele maşini s-au răsturnat în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea corporală gravă a lui Gheorghe P. şi a Nelei A. (59 de ani) pasageră în autoturismul condus de acesta, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând că Laurean M. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
sursa Obiectiv vocea braileisigpic
Comment
-
Dar, daca am posta aici, apropo de accidentul prezentat mai sus, NR de inmatriculare ale unor masini care sunt conduse HAOTIC de unii colegi de trafic pe drumurile noastre ?
Cand spun HAOTIC ma refer la aceia care uita de regulile de circulatie si de regulile bunului simt ...Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
Comment