Cristi a vrut sa spuna cu acel "Ba" contrariul la ce ai spus tu referitor la cauciucurile de iarna, nu l-a folosit cu sensul de apelativ. cu cauciucurile astea nu mi-as pune lanturi, cum ai zis tu.. daca mergi pana in 30 km/h e foarte ok adik ei si directie si tractiune si frana. cu toate astea am lanturile in masina.
Circulatia Din Braila
Collapse
X
-
Ba=Nu, nicidecum bă. Cred ca totusi nu ma trezesc la stana.
Lanturile sunt o alternativa ieftina la cauciucurile de iarna, dar nu mai buna. Combinatia cauciucuri de iarna lanturi este maximum ce ne permitem (ar mai fi si cauciucuri cu cuie o solutie dar e scumpa). Am mers si pe gheata acum de dimineata. Fara probleme.
Daca ramai suspendat nu te ajuta nici unele in schimb doar sfanta lopata. .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostBa=Nu, nicidecum bă. Cred ca totusi nu ma trezesc la stana.
......
Originally posted by mcm022006 View Post...cu cauciucurile astea nu mi-as pune lanturi, cum ai zis tu.. daca mergi pana in 30 km/h e foarte ok adik ei si directie si tractiune si frana. cu toate astea am lanturile in masina.Last edited by McDan; 17 December 2009, 10:36.
Comment
-
Salut! va spun numai atat:
ieri am descoperit ce aproape e Siberia
AM FOST LA UN PAS DE 'MOARTE'
am intepenit cu MITSUBISHI L 200 nu mai zic de DACIA MEA 4X4 din dotare
JALEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!1Last edited by Cristi_LCD; 17 December 2009, 23:07.
Comment
-
ai fost cumva la avarii in balta ca mai stiu pe cineva care a ajuns la ora 0 azi noapteLast edited by Cristi_LCD; 18 December 2009, 14:19.
Comment
-
Din nou avertisment: Nu Circulati pe la periferie! Centura e plina de zapada - e micsorata din cauza ca s-au facut troiene pe margine. Masini trec 1-2 la 5-10 minute.
Soseaua spre Buzau, este in continuare inchisa.
Prin carteirul Radu Negru, nu circulati. Zapada depaseste 20 cm acum si riscati sa ramaneti cu masinile in aer. Astazi pe strada mea s-a blocat un taxi (Ford Focus) si un Papuc 4x4. Au iesit greu.
Mare grija!
Comment
Comment