If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
a fost doar un spirit de gluma ce naiba nu mai stiti de gluma
masinar esti om serios si esti bine primit intre noi
asa ca hai sa mai terminam cu glume din acestea ca nu toti se bucura de ele
si apropo brailene pt duminica o lada de bere ca de ai avansat
In afara "tractoraselor" doar bogdan si arcasu din cate stiu mai sunt "stoc". Doar pe ei sa-i mai convingi.
Dar din cate stiu remaparea la aragaze e mai complicata.
loganul meu nu mai este stock de mult timp. este la Stage 2 in devenire Race Tuning, cu multiple stickere pe aripi si portierele fata si braduti la oglinda de la care mai obtin cativa CP. deci tractorasul meu este acum combina
Razvane, tu ai mancat ceva vechi :|... Pai daca nu mai vii tu, cu cine mai beau eu ?
Ce-ar fi sa pui LoganClub in parbriz la asta? ))))) Sau FanLoganClub (am vazut pe un Passat parca la Iasi).
Te intrebam ce tonaj are sa vad daca se poate masura cu un Logan, cum am vazut pe ******* parca: cica ar avea A6 3tone si Loganul 1 singura... Cu 225 cai pe 3 tone si 90 cai pe 1 tona, cica loganul ar fi castigat
ca sa sti de la mine gicule....nici macar Q7 nu are 3 tone care ala e un adevarat tanc...dapai A6....ce dracu....un a6 are 1785kg nu are 3 tone...si in plus scoate suta in 7.1 secunde in comparatie cu loganu 11 sau cat are...asa ca mai bine ia si citeste si informeaza-te nu te mai lua dupa unu si dupa altu...si q7 are intre 2295-2325 kg....
In afara "tractoraselor" doar bogdan si arcasu din cate stiu mai sunt "stoc". Doar pe ei sa-i mai convingi.
Dar din cate stiu remaparea la aragaze e mai complicata.
Din cate mi-a zis DOC resoftarea se face la fel ca la benzina, dar nu stiu de naica copie calculatorul de gpl din harta de benzina.
Da mai este si San. Vorbim strict de benzinare ca diesel nu cred ca avem resoftate.
Asiguratorul nu vrea de-aia nu l-am trecut pe raboj. Ce benzinare mai sunt si care sa nu fie "tiganite" la motor? Sa nu-mi spui ca doru .
Ar mai fi baietii din Ianca. Poate sunt ei amatori de resofteala.
Rien n’arrête la marque roumaine, propriété de Renault. Au point que l’on prédit qu’elle va multiplier les projets pour élargir sa gamme. Ainsi pourquoi ne pas imaginer qu'elle produise un jour, un cabriolet sur base de Sandero ? C’est
am fost azi in gradina mare sa iau benzina de 50 lei si cand colo...coada se intindea pana pe b-dul sulina . am fost apoi la Rompetrol pe Dorobanti vis-a-vis de fostul abator si erau doar cate o masina la fiecare pompa apoi la kaufland era aglomeratie mare la case, multi cumparau baxuri de alimente si altele. dar banui ca multi au magazine a coltul blocului...
Da, am fost si eu sa fac plinul in seara asta si intr-adevar era omor la Gradina mare, si am bagat de la Rompetrol, dar si acolo erau ceva masini. N-a mai vazut masina mea plinul cred ca de vreo 2 ani.
Psihoza scumpirii, acesta este side efect defapt benzina s-a scumpit cu 18 bani la Petrom din Gradina mare. la un plin de logan diferenta intre pretul cu vechiul TVA si noul TVA este de 9 lei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment