hai hotarati locul si data prea multa vorba ..............MIMI_RFWnu conduce inca dar venim la intalniri ASTEPTAM BR-03-PYS
Discutii Generale
Collapse
X
-
Perfect.
Deci, nu cred ca o sa mai fie schimbari in clasamentul organizatorilor, de aceea, zic sa primeasca Cristi titlul sau (astazi e miercuri, mai sunt 4 ore de vot).
Marius sa il primeasca pe al sau.
Dar cum ramane cu locul intalnirii? Ziceti voi, un loc in care nu e curent. Sau, ma rog, sa fie curent, dar sa putem fi vazuti de braileni, nu la cazasu )
Comment
-
Pct intalnire
Originally posted by iamagi View Post.... la rondou, sau, .... intrarea principala promenada. acolo e adapost si sigur vede jumatae din braila )
1. la rondou (loc de balci) o sa fie oare loc?
si
2. la promenada pe langa alte zeci (sute) de masini crezi ca o sa ne distingem prin ceva...
PS. parerea mea ...slabe sanse nu de loc... cat de efectul sau sau altceva
Comment
-
nu. ai dreptate mcdan. Deci in dreapta la intrare, exact la intrarea principala promenada, nu carrefour. acolo, ultimele locuri (se paote intra si pe langa show roomul ala care s-a facut acolo pentru car eo sa vina dinspre varsatura) exact acolo unde scrie mare promenada mall. Acolo sigur e adapost si sper sa gasim locuri dimineata, si nimeni nu ne deranjeaza si ne vede si braila
Comment
-
de ce nu ar fi bine la promenada? unde zic eu, e adapost de la magazin si iti zic sincer, nu te alunga nimeni de acolo si daca totusi comenteaza: nene, e sotia in magazin face cumparaturi
acolo eu zic ca se gasesc locuri la ora 11.
PS: eu gasesc la orice ora... secretele mele (pe locurile de handicapati :P )
dar va zic, acolo gasim, chiar daca si pe partea cealalta - in fata celor de pe partea cu magazinul, tot e adapost.
Comment
Comment