If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, da, va asteptam cu mare drag pe toti cei care doriti sa ne fiti alaturi! Pfoai mama, parca ma'nsor.
Da ma, serios acuma, haideti sa bem un sprit ... ca motiv chiar avem! Nu ca ne-ar fi trebuit vreo unul.
Merci San pentru urare...ce va propun eu...celor care merg la Tulcea...ganditi-va la cat plecam din Galati/Braial sa ne intalnim pe drum...nu mai devreme de 9.30 trebuie sa fim la Tulcea...poate facem un picnic impreuna pe drum douaj de sandeviciuri si o caldare de cafea....sau doar caldarea de cafea?
Eu propun sa facem traversarea pe la Galati, toti odata, LC GL + LC BR. Cu bacul de 07:00. La ora 06:45 ne intalnim la trecere bac.
Cred ca e mai aproape pe la Galati.
Daca nu, venim noi la voi. Numai sa spuneti ...
Haideti sa deschidem si o lista, sa vedem cate masini vom fi ca sa stim pe cine asteptam:
Propunem sa facem traversarea pe la Galati, toti odata, LC GL + LC BR. Cu bacul de 07:00. La ora 06:45 ne intalnim la trecere bac.
Cred ca e mai aproape pe la Galati.
Daca nu, venim noi la voi. Numai sa spuneti ...
Haideti sa deschidem si o lista, sa vedem cate masini vom fi ca sa stim pe cine asteptam:
eu zic ca e mai ok drumul pe la noi ... ca nu-s atat de multe vai si dealuri.., ca distante, mapsource imi indica ca pe la noi sunt 92 km.. iar pe la isacea sunt 79, si distanta care o mai facem pana la gl iesim la fel. plus de asta suntem asteptati in parcare la star service in jurul orei de 9:30 .. n-are rost sa plecam de la 7.. un 7:30 e mai ok. trebuie sa ne hotaram azi.. sa batem in cuie ca sa stim ce facem maine dimineata. deci eu propun sa ne intalnim la noi la bac maine la 7:30 ce ziceti ?
Last edited by mcm022006; 19 November 2010, 12:34.
Cu bacul mare trecerea dureaza destul de mult. La Braila bacurile mici se umplu mai repede si trec mai des. Nu prea as vrea sa trezesc copii cu noaptea in cap ca sa ajung la Galati la ora 7. Daca suntem la 7:30 la Braila la bac ar trebui sa fim trecuti dincolo pina la 8-8:15 si pina la 9:30 avem tot timpul sa ajungem la Tulcea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment