stiu si de spray-ul ala si de spray anti inghet si de glicerina boraxata, stiu toate siretlicurile
Discutii Generale
Collapse
X
-
-
-
traseu braila-bucuresti si retur. la dus consum mediu de 7,6%, nu am depasit 90-100km/h intre sate si 120 pe A2. la intors consum final 7,7%, litri consumati 34,9; 450 km; 79,1 km/h vit medie. la intors mers cu 162 km/h max pe A2 pentru cativa km (pedala la fund) - consum de 8,1%
asa...in ciuda pretului benzinei
consumul asta este in top, pe locul 2. pe primul loc este tot braila - bucuresti cu 10% si vant puternic din fatasigpic
Comment
-
stie cineva daca e buna folia pentu geamuri firma DRK?
Comment
-
Originally posted by braileanu View Poststie cineva daca e buna folia pentu geamuri firma DRK?
APP...ai si acte la ea..ca si pe mine ma ....ceva la vara sa imi pun !Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
ningeee. zapada multa pe sosele, alb peste tot, anvelopele de VARA s-au comportat exceptional
Comment
-
Am intrebat, stiu pe cineva care pune si deia am intrebat
Comment
-
Uraaa !!!! Ce bine e cu gume de iarna!!!. Dupa un drum Tulcea - Braila pe ninsoarea de azi ... si cu pluguri aproape inexistente... am ajuns fara emotii foarte mari. Cei cu gume de vara nu puteau urca pantele, imi pare rau pentru ei... "stiu cu este".Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
Comment