la multi ani tuturor cu nume de sfant Ion sau Ioana
Discutii Generale
Collapse
X
-
a alimentat cineva de la statia de benzinarie AutoMat? am vazut acolo cel mai mic pret al benzinei, respectiv 4,95 lei/l. plata se face inainte de alimentare si se poate face cash sau cu cardul. Carburanţii sunt achiziţionaţi de la mai multe companii care activează pe piaţa din România: Rompetrol, Petrom şi Lukoil.
cred ca odata cu amplasarea benzinariei in parcarea carrefour s-a dus si distractia curselor legale organizate acolo.Last edited by bogdan_1984; 7 January 2011, 15:34.sigpic
Comment
-
am un coleg de servici care realizeaza traseul de indemanare de la curse legale. mi-a promis ceva...ca ma va implica intr-una din organizari
cam aiurea... toaleta unuia dintre supermarketurile noastre din braila.Attached FilesLast edited by bogdan_1984; 8 January 2011, 18:38.sigpic
Comment
-
altceva mai obisnuit...
tot la supermarket, tot la noi .... dar e deja ceva obisnuit, nu?
Chiar daca poza e mai veche, situatia e de actualitate in fiecare zi....
Masini de la dezmembrari din Germanica, inmatriculate ici colea, sunt smecheri prin Romania, de ti se face greata...Attached Files
Comment
-
merge cineva la regionala? eu nu merg. am vrut doar sa va anunt.
mai multe detalii aici.http://www.loganclub.ro/forum/intaln...11-t28150.htmlsigpic
Comment
-
Da la multi ani pt nea tase [johntase] pacat ca nu mai apare si el pe la intalniriLast edited by Cristi_LCD; 26 January 2011, 13:46.
Comment
Comment