If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ stefano_xlf : daca mai dai curs la aceste discutii in modul ala accentuat cu rosu de mine ne suparam pana la cartonas. nu mai fi asa impulsiv la ce spune lumea. poate ar trebui sa o iei ca un sfat
cat despre restu.. aveti putina rabdare pana corectez eu si apoi cititi.. si o sa vedeti ca nu va mai loviti de impedimentul asta.
De la 1 aprilie, Promenada Mall Brăila se dezvoltă şi va include o zonă de food şi entertainmaent, respectiv un cinematograf cu zece săli dotat cu tehnologie 3D de ultimă generaţie, un spaţiu de joacă pentru copii, pistă de bowling, biliard, centre d...
iamagi bara se potriveste si pe berlina. a lovit fata masina de la firma si daca e sa ii opreasca bani ii spun ca ii aduc eu o bara. tinem legatura. merci.
dragi colegi.. in dimineata asta am primit un telefon de la Nelu Sofrone mi-a comunicat ca este in spital din cauza unui accident vascular produs la cap ...
este la spitalul judetean etaj 1 in camera 108, am sa am rugamintea dupa cum aveti timp sa mergeti pe la el sa vedeti daca are nevoie de ceva. ori daca nu sa ne strangem deseara dupa ce vin si eu de la munca si sa mergem pe acolo sa vedem ce e cu el.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment