Cine vine la curse auto in parcare la primarie maine la ora 11?
Discutii Generale
Collapse
X
-
-
1. pachetul contine cartuse conform site-ului HP.com http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ro/ro...5-4027463.html
2. de balsova las pe altul sa te informeze. eu am fost acum cativa ani sa petrec pastele. cazarea era ok. preturi nu stiu . drumul stiu ca este execrabil. ai de ales, ori piatra cat pumnul, ori pamant moale sau tare, in functie de vremesigpic
Comment
-
daca are peste ca la Balta Albina, ca de Pasti sau 1mai dau mancare in mijlocul lacului si toti pestii se duc acolo...mai bine dai cu undita in piata
si un sfat din partea mea valeriu...vrei sa te duci la blasova?mai bine te duci pe de-a-dreptu prin camp decat pe sosea ...fir intins si sa ne anunti si pe noi ce prinziLast edited by masinar; 9 April 2011, 10:08.
Comment
-
Am inteles de la un brailean ca drumul a fost refacut...adica e in stare acceptabila...oricum pe net nu am gasit cazare...si nu merg la ghici...la pescuit merg la ghici dar si fara cazare e cam nasol
Merci pentru sfaturi.
Mai vreau sa ma ajutati cu ceva...cine are drum prin Plus sa vada daca au de vanzare ceea ce e in poza de mai jos?...sa stiu daca vin pana in Braila sau nu.Merci mult inca o data.Attached Filessigpic
Comment
-
@valeriu
1. am vorbit cu un amic care e inginer agronom in IMB si a spus ca drmul e bunicel...e numai cu piatra dar e batuta piatra, arata ca un drum de tare dar fara gropi:P
2.daca gasesc ce e in poza in plus ti-l aduc eu joi cand vin la gl...
Comment
Comment