Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stefano xlf View Post
    gabi, nu-i bine cu flexul sa lucrezi ai ocazia sa strici ceva ,vad ca lunea te invata numai la prostii. cu un soricel pendular cel care se taie parchetul faci treaba cel mai bine eu asa am decupat si oval si cum vrei si nu ai ocazia sa arzi ceva .asa ca spor la treaba daca nu te descurci mai vorbim,te pot ajuta.

Pai.... ma poti ajuta cu un soricel pendular?
    ASIGURARI ONLINE 24h - oriunde in RO : RCA + CASCO + LOCUINTE

Comment

• daca vrei te pot ajuta 0720133359 asta e nr meu de telefon

Comment

• Gata, astazi am reusit sa fac cele 2 lucruri care mi-am propus: schimbul de ulei si montarea dif-urilor pe spate.

Multumesc celor 2 colegi :
        BRAILEANU - pentru schimbul de ulei

si

STEFANO XLF - pentru schimbarea dif-ruilor.

Comment

• Pot si eu sa-i multumesc lui Stefan deoarece de cate ori i-am zis ca am nevoie sa ma ajute sa fac una sau alta ,n-a spus (pana acum !)ca nu se poate sau ca nu are timp !!! Raman dator de o cinste !
          LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Sa curga berea nene, sa vad daca pot face fata la cat am de primit

Comment

• fii darnic si dai si la altii
              sigpic

Comment

• Salut,
                Tocmai am intrat in posesia unui casetofon de logan pe care vreau sa ilo montez pe o dacie 1310 dar din pacate nu am mufele de conectare in spate. Ma poate ajuta cineva cu niste mufe sau cu vreo alta metoda ca sa pot monta casetofonul???

Va mutumesc.

Comment

• da, este foarte simplu te duci la un electrician,daca nu ai vino la noi in statie si vorbim cu, cucu de la apan ca el mi-a montat si mie casetofonul pe logan
                  Last edited by mcm022006; 11 May 2011, 22:06.

Comment

• vii ma si ti-l montez eu .. dar tragi tu firele de la boxe in cazul in care le ai pe spate.

Comment

• , gata ma duc la Marius. Firele sunt deja trase pentru ca masina are deja un cas pe ea, nu trebuie decat dat cel vechi jos pus cel nou si facut modificarile.

Comment

• http://www.loganclub.ro/forum/loganc...792#post958792 alti doritori?
                        sigpic

Comment

• Pacat, acum am vazut anuntul. Vroiam si eu sa vin la noaptea muzeelor.deja am baut ceva cu alcool.
                          Last edited by mcm022006; 15 May 2011, 10:43.

Comment

• @ Cristi_LCD un spion mi-a zis ca ai fost azi la APAN pe dig. probleme?

eu am avut probleme...dupa ce am schimbat anvelopele de iarna cu cele de vara a aparut un trepidat foarte puternic dupa 120km/h. am fost la vulcanizarea de pe calarasi, cea de langa bariera. am facut acolo echilibrarea si am iesit la un mic test. la 150km/h nu trepideaza nimic, este ca in prima zi. au acolo aparate profesionale si angajatii sunt cumsecade. recomand!
                            sigpic

Comment

• La Multi Ani MCM022006.Sa taresti cu numele si te asteptam maine la intalnire sa curga berea.
                              Last edited by mcm022006; 21 May 2011, 08:06.

Comment

• multam de urare.. sper sa am putere financiara . sa vad cati veniti mai intai

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google