Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dane daca vii maine adu si masina de polisat, am ceva de rectificat facuta de pisica . are masina ca a ta la karfur cu 150 ron, identica.
    Last edited by Cristi_LCD; 21 March 2009, 22:54.

Comment

• azi la intoarcerea loganistilor de la braila in apropiere de oprisenesti o soferita cu o dacia berlina a ocolit un caine mort de pe sosea dupa care a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un plop. salvarea a venit in cateva minute sa ia cele doua persoane. am participat cateva persoane la ridicarea soferitei pe targa.
      sigpic

Comment

• nasoala patenia, sper ca n-a fost in "peisaj" urat
        sigpic

Comment

• Doamne fereste! STOP ACCIDENTELOR, VIATA ARE PRIORITATE! aveti grija colegilor.
          MiNnRuZ

Comment

• aveti grija!

Comment

• cand e sa se intample se poate intampla oricui asa ca fereste-ne DOAMNE
              Last edited by Cristi_LCD; 23 March 2009, 17:53.

Comment

• la prima vedere soferita vorbea dar nu se putea misca, pasagerul din dreapta avea cateva vanatai vizibile dar se misca foarte greu. cert este ca scaunul din dreapta era cu spatele in usa (nu stiu cum s-a rasucit) iar plopul era la nivelul grilei de aer in fata parbrizului. in spate o doamna in etate acuza durere la o mana si o tipa tanara care a scapat nevatamata. din cate au spus barbatul din dreapta a tras de volan dar cum nimeni nu stie exact ce s-a intamplat
                sigpic

Comment

• probabil a fost ceva instantaneu, poate vorbeau si iau distras atentia soferitei si ea in ultima secunda a tras de volan. nu stiu, zic si eu o ipoteza.

ce-ti e si cu animalele astea...
                  Last edited by Cristi_LCD; 23 March 2009, 17:53.
                  sigpic

Comment

• bogdane cainele de pe asfalt era mort de cateva zile bune,
                    sigpic

Comment

• Tin sa va anunt ca in data de 15 16 17 Mai va fi intalnire Regionala la Felix, intalnirea propriu zisa va fi duminica la ora 10 in parcarea de la 1 mai(cine o mai fost stie) Va rog sa confirmati prezenta. Daca doriti cazare, inscrierile pe lista de cazare se fac pana in data de 29 cel tarziu a lunii curente urmand ca pana in data de 7 aprilie sa fie dat avansul pentru camera.. mai multe detalii precum si preturi gasiti la http://www.loganclub.ro/forum/intaln...i-t9059p7.html Precum si lista participantilor.

Sunteti cu totii invitati din toate partile avand in vedere ca atunci deja va fi vara, caldura, meritam toti cate o baie sa ne racorim Va astept.
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• sunt aproape 900 km doar dus...

oricum, iuly, si la mine in cartier, un taximetrist a murit la fel: mergea cu unul in dreapta lui beat si nevasta insarcinata in spate. din vorba in vorba, ala beat, i-a tras de volan dreapta si l-a aruncat in pom omorandu-l. femeia a scapat la fel si betivanul. el a murit.
                        sigpic

Comment

• ia ziceti, facem o excursie ceva cu ocazia sfintelor pasti?
                          sigpic

Comment

• Ia spuneti-mi daca sa incumetat cineva din Braila sa-si schimbe displeiul ca in poza atasata.O sa incerc la un telefon sa fac acest lucru ca sa stiu ce am de facut dupa care ma apuc de treaba.
                            Attached Files
                            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• Eu il am schimbat exact ca in poza dar nu de mine . Iuly75 si mcm022006 sunt cu schimbari de led-uri .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• asa ca. hai la intalniri ca sa ti se schimbe. doar asa ti le schimba iuli sau marius
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google