Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super super ... sticherele voastre cu Logan Braila!
    Bagati niste poze cu ele montate pe masini, va rog.

Comment

• poti sa le vezi pe topicul intalniri
      sigpic

Comment

• iamagi, din cate am inteles, ai ramas pe "stoc" cu un sticker. Daca nu-l mai vrea nimeni, il iau eu, ca vreau o schimbare.
        Last edited by Cristi_LCD; 22 October 2009, 17:39.

Comment

• Daca il vrei, ti-l dau tie.

Dar acum, cum il dau jos pe cel vechi? :|
          sigpic

Comment

• Veste noua veste noua! Marius baga TVA la modificarile electronice de la masina
            Last edited by Cristi_LCD; 22 October 2009, 17:40.
            sigpic

Comment

• Adica de la 19 la 20% tva-ulCalmati-va
              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• Posturile eu le-am sters. Si sper sa nu mai gasesc asemenea posturi. @iamagi, dobrestefan, bogdan daca aveti ceva de spus o spuneti prin mesaje private sau fata-n fata la intalniri

Care-i faza cu TVA-ul. Si-a deschis firma?
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Have no idea.

Dar din cauza crizei, curand preturile se vor majora . Asa ca grabiti-va la modiicari
                  sigpic

Comment

• ) spui niste prostii cat casa iamagi...sper sa-mi deschid o firma dar sa vad ca am multe batai de cap... dar preturile vor bate la poponet concurenta

Comment

• Pai el iti face reclama si tu te superi .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Ma, eu vroiam sa faci acum modificari, pana nu o sa trebuiasca sa dai factura )... Eu ii fac reclama si tu... Vezi ca parca erau pe Calarasi niste spatii libere. Incearca.
                        sigpic

Comment

• Or fi spatii libere in zona Calarasi dar sunt si cele mai scumpe pentru ca este zona centrala.Oricum sunt multe firme care au dat faliment,de aceea sunt si atatea spatii libere.
                          Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• So what? Cum o sa poata el sa dea faliment cu o chestie noua, pana acum inexistenta in braila: Reparatii Eletronice si Modificari Electrice la masina?

In braila, nu stiu daca mai e altcineva care sa faca (eu nu am auzit).

Desi spatiul e scump, e mai multa reclama si desigur mai multi clienti. De ex: uite service-ul acela de telefoane de langa Concordia. E intotdeauna cineva inauntru, darita faptului ca e la vedere.

Marius, esti sprijin moral de noi - pe moment - si vedem mai tarziu, dar stii ca trebuie sa ne faci reclama.
                            sigpic

Comment

• dar acele firme nu se ocupau cu ce vreau eu sa fac in firma aia in principal vreau modificari la logan, apoi service IT, electronice la comanda, modari console, si multe altele
                              Last edited by mcm022006; 23 October 2009, 19:05.

Comment

• Deeeci... cum am zis... ceva nou.

Poate nu faci reclama la club, ca iti zgarii puturoasa.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google