Salut baieti. La multi ani!
Discutii Generale
Collapse
X
-
up-date la lista
dobre stefan - vrea, cred, ambele tipuri - sticker parasolar, sticker luneta
cosmin_ruz - vrea sticker luneta mic
iamagi - le iau pe amandoua
bogdan_1984 - sticker parasolar + 2xStickere www.loganclub.ro - 30 cm
cine mai vrea?
am o veste proasta: pachetul va veni luni daca il comandam maine. trebuia de ieri sa il comandam ca sa il primim pana la intalnire :|
Comment
-
da. vine sigur. mi-a promis ca vine. avea cont aici, dar nu poate sa intre pe el.
vine sigur, vorbeam cu el aseara si imi zicea ca vine, caci nu a fost niciodata, nici macar la galati, desi in galati 'are cartierul genera' (e la camine in galati) dar vine la braila in fiecare duminica.
Comment
-
aaa. scuze. daca vrei face comanda, vin ledurile, dar nu stiu in ce timp. poate intra pe forum si vorbiti. dar trebuie sa ii zici culorile si ce vrei sa schimbi. deasemenea tot el poate sa iti pune serigrafie ceasuri albe: cum au eu interiorul caesurilor, albe. se vede mai bine ;)
Comment
-
Salut colegi forumisti in primul rand!!
Cosmin_ruz.. eu sunt baiatul cu ledurile din br... ne gasim in ziua de duminica ... si o sa-ti dau mai multe detalii .. eventual ai sa vezi la mine si cum o sa arate bordul de logan cu ledurile schimbate... cel mai bine discutam atunci ca aici sunt multe de insirat
Comment
-
Pai daca nu vrei sa gauresti caroseria nu-ti ramane decat o singura solutie. Adeziv siliconic de inalta aderenta. Nu-i silicon sanitar, este negru la culoare dar cu proprietati foarte bune in ceea ce priveste rezistenta in timp, aderenta la suprafete. Si bineinteles costa pe masura. Producator : WURTH
Comment
Comment