mai sunt mai sunt.stateam pe ganduri cu arcurile... dar la primavara daca m-oi hotara cu adevarat.. ca la ce fagase-s pe la noi..
Discutii Generale
Collapse
X
-
Dacia si-a extins de curand gama de modele cu primul SUV din istoria producatorului roman de automobile. Planurile companiei detinute de Renault nu se opresc aici.
In cativa ani, modelele Logan si Sandero vor fi si mai ieftine decat in prezent, producatorul roman urmand sa continue traditia modelelor low-cost. In 2011, Dacia va pregati un model din gama sa, o berlina medie care sa aduca un plus fata de Logan.
Viitorul sedan va fi bazat pe platforma modelului Fluence si va beneficia de motorizari cuprinse intre 90 si 140 de cai putere.
sursa: masini.rosigpic
Comment
-
Am o rugaminte brailenilor care ajung in Selgros si Carrefour...Fiul meu a comandat mosului acest laptop iar in Selgros Galati nu mai sunt...as veni pana la Braila dar sa nu bat drumul degeaba...deci rugamintea mea este daca mergeti azi sau maine prin Carrefour/Selgros si il vedeti dati-mi si mie de stire ( nu as vrea sa pierd 5-6 ore degeaba...pentru ca am inteles ca traficul in Braila nu e tocmai stralucitor.)...Telefonul meu il are Iamagi,Bogdan si Cristi in caz ca e nevoie.
Va multumesc.sigpic
Comment
Comment