ai idee unde gasesc la care magazin
Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by dobre stefan View Postai idee unde gasesc la care magazin
Un prim pas....http://www.wurth.com/wuerth/go/en_1/...rumaenien.html
Succes
Comment
-
Poze pentru...Cipri...stie el
Cateva poze facute de mine (la rezolutie maxima, nu mai sunt redimensionate), apropo despre ce... poate sa faca aparatul.....
In ordine (ca sa nu ma stresati cu intrebarile) fiica-mea "concentrata la desene" (adica nu va apropiati....), un leu "furios de pasinic", o veverita curioasa de la Zoo Braila, un cap de... gura casaca , nevasta-mea , un prieten, un surfing pe apa (stiu ca se spune altfel, dar acu... chiar ca nu-mi vine, sory) ce n-as da sa fiu in locul lui (asta vara pe Dunarea Veche), un picnic cu "vaporasu" lu nasa-miu si nu numai... (tot asta-vara, parca nu mai vine odata si anu' asta....), cea mai mica nepoticaAttached Files
Comment
-
Aparatul e super dar dupa cum vad si pretul e pe masura...
Deocamdata nu posed decat un Samsung A400 care la vremea la care l-am achizitionat era printre cele mai bunicele ...isi face treaba bine iar pozele mai ales pe hartie fotografica ies pot spune excelente...bine nu am vazut vreo poza de-a ta scosa pe hartie dar cred ca sunt fantastice...
Asta e cu tehnica...niciodata nu poti spune ca ai cea mai buna scula ca sigur va aparea a doua zi un produs mai performant.Pozele pe care le-am atasat il Intalniri Braila sunt facute cu aparatul meu si le-am postat asa cum le-am copiat din aparat.sigpic
Comment
-
@liviu
@liviu; foarte sigur Canon PowerShot S5 IS, iar pozele de mai jos sunt facute cu tel meu SE K810 (a rezolutie mica 1 mpx)
Comment
-
Re...
Originally posted by bogdan_1984 View Postasta da calitate foto. macro cum se vad pozele, noaptea, etc?Attached Files
Comment
Comment