If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apropo, pentru cei ce inca nu am aflat, luni primesc stickerele.
Cine vrea, din galati sau braila, ce nu este inca pe lista, sa ma anunte ca am mai multe. Am comandat si sicker luneta de 1 M pentru a o acoperi pe toata cine vrea.
Cat despre liniste... Cam ciudat, nu mai avem ce sa discutam oare?!
Apropos, vedeti ca pe Calarasi, udne s-a surpat data tercuta, acum se lasa iar in jos, s-au facut damburi din cauza ploii. Incercari sa le evitati sau mergeti pe linia de tramvai, daca mergeti pe langa ea, poate osa aveti supriza sa ramaneti cu o roata pe acolo ;)
usi an drunde gasesc si eu autocolant pt lipit pe eptul geamurilor ca eu nu am
nu stiu ce a avut calculatorul ca vroiam sa antreb unde gasesc aotocolant negru pt usi an dreptul geamurilor
La prima fraza parca ai fii "drink" , sory dar nu m-am putut abtine (gluma oricum)
La Kauland am gasit pt fiica-mea o folie autoadeziva (folie pt scris tip tabla, oricum era vreo 5 lei) identica cu autocolantu'...daca nu gasesti poate iti dau eu (o am in portbagaj) pt ca vreau sa o folosec (sambata asta sper)... jos la praguri ...dar pe interior
folia car o am pe stalpii masinii este de la update. m-a costat 10 ron pe ambele parti. vezi ca se vand aici pe forum folie de pretige originala, antistatica. DOURDIN, sau cum draq se numeste.
azi m-a claxonat Cristi in trafic. eram in fata lui si nu mi-am dat seama cine face fleşuri şi trage claxoane dar am intors dovleacul si l-am depistat ca el era. asa ca te-am vazut, chiar daca nu am facut nici un semn
bogdane nu esti atant an trafic si eri ai trecut pe langa mine dar team lasat an pace am vazut tobe sport la piata la rusi dar nu am antrebat pretu erau faine
bogdan ea si mie folie siti dau banii cand ne gasim
Last edited by stefano xlf; 28 January 2009, 23:04.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment