If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu neaparat sa fii in "tratative" cu mine....vorbim aici ca sa se dea toata lumea cu parerea....si mai vb si la intalnire...eu zic sa vorbim aici sa stie toata lumea despre ce e vorba...nu sa vina la intalnire sa se uite la noi ca curca-n lemne ca "despre ce vorbesc astia aici?".....asta e parerea mea....voi ce parere aveti ?
a si de stegulete imi spuneti ce si cum si se rezolva si asta..... ;)
Am ridicat ieri loganul de la dealer . Mi-au dat numere rosii ptr. o luna ; stie cineva cand o sa-i pun numerele negre trebuie sa ma duc si la RAR ptr. identificare ?
Da trebuie sa te duci la RAR. Oricum nu se sta la coada ca doar ii masina noua.
Dar intai trebuie sa ai cartea de identitate a masinii pe care nu cred sa o ai. Vine mai tarziu de la Pitesti la dealer.
In termen de 2 zile cine vrea sa se retraga sau sa mai mearga la lansarea Dusterului la Tulcea sa ma anunte.
Dupa termenul limita retragerea de pe lista se va face cu argumentari obiective si serioase in caz contrar se dau "sanctiuni". Nu-i frumos sa incurcam lumea si nici sa ne batem joc unii de altii.
am , vazut ca sus se discuta de legimtimatii , vor fi un fel de ecuosoane , pass carduri vor fi ``idnetice si la fel`` ptr toata lumea ptr toti adic asi ptr reno si ptr dacia club si ptr logan club , cine are legitimatie va avea anumite beneficii. cine nu , nu garantez nici macar ptr loc de parcare . nu vor avea ecusoane cei care vin neanuntati sau independenti. daca aveti ecusoanele voastre adica logan club braila le puteti folosi si pe acelea :P ca sa va laudati cu ele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment