Dane.. o rugaminte, fa numele real la toata lumea cu o culoare mai vizibila un pic, si un pic mai mare te rog.
Discutii Generale
Collapse
X
-
mici modificari ...oricum pe hartie iese altfel ...adica mai bine :Attached Files
Comment
-
multumesc domnu GICU ca m-ati trecut pe lista.
in legatura cu legitimatiile OKLast edited by CLAUDIU_PYS; 6 April 2010, 16:00.
Comment
-
Cine imi imprumuta si mie pentru 10 minute o cheie de roti model 2007? Sau spuneti-mi unde gasesc sa cumpar una
A mea s-a rupt
Originally posted by sorin_pssSalutari din capitala. Braileni, vin si eu o rugaminte comunitatea voastra. Eu am un hobby mai ciudat , adun placute de inmatricurare cu initialele mele .Uite aici este topicul http://www.loganclub.ro/forum/un_hob...-t17438p5.html. Intamplator, cineva a gasit in Sibiu la o scoala de soferi, masini cu initialele PSS, masini de Bucuresti,si asta mi-a dat curajul sa cer ajutor si in tara.Caut doar numere de Bucuresti cu initialele PSS, adica....B-XX-PSS.Daca vezi in trafic, pe acolo pe unde mergi tu, fa o poza si urc-o pe topic.
Cu riscul de a fi penibil, sper sa intelegi mesajul meu.Sunt masini date in leasing cu numere de Bucuresti, in tara.
MULTUMESC ANTICIPAT
Deci, daca vedeti prin trafic si aveti ceva la indemana, poza si puneti pe topicul lui.
Pana una alta, am improvizat o cheie de roti.
Comment
-
1992 Se semnează un contract de societate-mixtă cuContinental AG.
1993 În data de 1 martie , în urma acestui contract, se înfiinţează Barum Continental s.r.o. Group of Companies, Barum devenind astfel parte din Grupul Continental.
Cat de bune sunt o sa aflam,deocamdata ce pot sa zic, am masina de 2 saptamani...
Scrie Barum in google si intra pe pagina lor.
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostCine imi imprumuta si mie pentru 10 minute o cheie de roti model 2007? Sau spuneti-mi unde gasesc sa cumpar una
A mea s-a rupt
Pana una alta, am improvizat o cheie de roti.
leopardul a adus la una din intilniri o cheie de roti ce parea mai sanatoasa. O luase din piata de la Apolo.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
Comment