If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vreau sa stiu si eu ce se antampla cu forumul asta de am ajuns eara de la anceput ca un biban cand eu am 2 ani de cand sant si eram loganist de 5 stele
rog conducerea sa ma in formeze cat de curand
Stefane...treci pe la mine sa ne luam biberoane... uaaa uaaa uaa io marimea M ca-s junior, tu ramai la L ca esti ...cica initiat
La mine au disparut vreo 200 ...nu-i bai. Asta e ...un nou inceput.
Unu la mana: posturile de pe forumurile locale nu se mai contorizeaza asta s-a intamplat. Nu va mai tot vaicariti ca nu-i nici o scofala cu ce apare sub nume. Oricum ar fi nu s-a sters nici un post de pe forumul LC Braila.
Doi la mana: nu va apucati sa postati de-ampulea pe forum ca sa va creasca numarul de posturi. Riscati alte pedepse pentru spam.
Trei la mana: baiatul cu sticluta, adica eu, am 3.444 de posturi, vechime tata vechime, nu jucarie.
Patru la mana: Nu mai scrieti MIRC. Vorbesc serios.
eu am mai spus asta. la regionale sau nu te duci doar cu prietenii din clubul local. te intalnesti acolo si cu altii din alte orase. iar asta o poti realiza numai cunoscand pe forum.
eu ma m-am pus pe facut posturi acum
...... nu va apucati sa postati de-ampulea pe forum ca sa va creasca numarul de posturi.
Trei la mana: baiatul cu sticluta, adica eu, am 3.444 de posturi, vechime tata vechime, nu jucarie. ..... Vorbesc serios.
Frumos Mon-Chery ..."de-ampulea"...asa vb cu noi? cred ca tocmai ti-ai dat cu ea in cap.... de 3444 de ori...scuze de posturi .
Vechime?...poate esti "mai batran" doar cu vreo... 7 luni...asa ca las-o balta.
Ps: Aaaa......nu mai conteaza....... "Vorbesc serios"
si daca e tot liber sa scrim cat vrem ca nu se mai pun posturi haideti sa vorbim
ce ati facut azi ce ati mancat cand vati pis.............. azi ce mai aveti de facut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment