eu nu am primit de la tine, doar de la Stefan si Razvan am primit
Discutii Generale
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by valentync View Poststie cineva cat costa un polisat pe tot laterelul?
Baiatul lucreaza la Service Auto KIA, pe centura intre buzaului si viziru, in fostul Dacia Service ...
Aici intrebi de Cristi, spui ca vii din partea mea si iti va spune la fata locului despre ce e vb ...Daca e vb de poslish daca nu e. ...
Numai bineButea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
Un mesaj venit pe e-mail referitor la problema cu virusii:
Calculatoarele românilor, atacate de un nou virus
Un nou virus care se răspândeşte cu repeziciune prin programul Yahoo Messenger afectează calculatoarele românilor, informează Antena3.net.
Românii utilizatori de YM au fost bombardaţi, începând cu 1 mai, cu linkuri care îi direcţionau aparent către o fotografie. De fapt, calculatoarele românilor erau atacate de un virus de tip image.php, prin intermediul căruia atacatorul poate prelua controlul asupra computerului infectat.
Cei care aleg să ignore linkurile primite nu păţesc nimic.
Iată una dintre metodele pentru a scăpa de virus, publicate pe bloguri:
"Descărcaţi Malwarebytes Anti-Malware. Instalaţi-l şi la sfârşit asiguraţi-vă ca aţi bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware şi Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasaţi Finish.
După lansarea programului, selectaţi Perform quick scan (sau Full scan, dar durează mult mai mult) si apoi apăsaţi pe Scan. Dupa ce termină apasaţi OK şi apoi Show Results. Asiguraţi-vă că e totul bifat şi apoi apăsaţi Remove Selected. La final va solicita restartarea PC-ului".Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
-
Originally posted by RoArcasu View PostRaspundele cu mesajul : Accesati pagina www.faravirusi.com si devirusati-va !!
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postce mare e setea
azi e ziua lu mama si nu o pot rata
cris_iasi...insista ca merge...dar vezi ca am pus cateva posturi mai in urma link-ul exact catre problema devirusarii de pe messenger.sigpic
Comment
Comment