If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
News Alert...Ce-mi palce cum suna...
Cica...de la o sursa "sigura"...PIC-ul ar fi fost cumparat de TIRIAC, urmand a se deschida REAL La Braila.
Deja METRO este confirmat cum am mai spus....urmeaza sa vedem PIC=REAL
1. Calea Galati, intri pe strada unde intra salvarile la maternitate, te infunzi intr-o unitate militara, aici faci la stanga si pe urmatoarea strada, e o vale .....
Practic in fata unitatii militare te afli pe str. Carantina, langa unitate este un liceu si apoi se face str. respectiva, pe care mergi nu mai mult de 800 m la vale si o sa vezi un gard de tabla ondulata inalta de peste 3m - aici sta cel ce are atelier de dezmembrari
2. Cum treci de bariara de la Lacu Dulce, daca vii dinspre HIPODROM, la 300 m de bariera pe partea stanga se afla si aici un atelier ...
3. In sat varsatura daca mergi pe soseaua vizirului, este un stalp de tensiune ce are un cuib de berze pe el ...faci la dreapta si mergi 500 M si dai de altul ...
4. Pe la combinat / sat albina mai este unul dar nu ii stiu exact adresa ...las pe altii sa o completeze !!!
Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura BR - 21 - CNB
4. Pe la combinat / sat albina mai este unul dar nu ii stiu exact adresa ...las pe altii sa o completeze !!!
in combinatul de la km 11 este un centru de dezmembrare si tot acolo se duc si masinile pentru programul rabla. Miorita se cheama firma. intrarea se face pe la CFA
Stiti ca inafara de Angelo, nici unul nu are Logane. La Catsa inainte erau doar dacii 1310, nu cred ca acum ar fi altceva (cel din varsatura). La albina in cel mai rau caz niste Renaulturi avariata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment