Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa ne spuna el daca vrea sa fie cobai
    ia zi Cozmine, te bagi in we asta? poate castigi licitatia de deszapezire a Brailei si faci un ban
    sigpic

Comment

• Vai puisorilor)))).., o fi el alb ca zapada motanelu meu dar prefer sa il tin in parcare)) decat sa fiu cobai)

Comment

• Corect,....
        Mai bine in curte decat pe strada sa greseasca astia cu lama...si sa iti lase urme adanci de reparat !!!!
        Butea Aurel Laurentiu
        fara linkuri externe in semnatura
        BR - 21 - CNB

Comment

• mmmda, si eu la fel as face.... dar oare exista vreun logan folosit la dezapezire?
          In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

• ca sa nu vi se mai lipeasc a chederele.. exista WD40 special facut si pt asa ceva. eu am dat si la mine merge stas.. nu s-au lipit chederele pe gheata aia

Comment

• "exista WD40 special facut si pt asa ceva"
              Si daca aveti probleme de orice natura: opreste scartaitul, inlatura umezeala, curata si protejeaza, desface partile ruginite, deblocheaza mecanismele intepenite etc. Nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa-l recomand si eu ca fiind foarte bun la mii de intrebuintari.
              Succesuri
              Last edited by sandelpodaru; 4 December 2010, 19:32. Reason: lipsa indice
              sigpic___________

Comment

• Poate intereseaza pe cineva:
                -PROMOTIE cauciucuri de IARNA la Carrefour, DEBITA NAVIGATOR (185/65/15) la 190 lei.
                -Lanturi pt Logan (romb, 12mm) PROMOTIE la Kaufland - 45 lei (mai aveau 3 seturi).
                P.S. Eu nu mi-am luat (fonduri insuficiente), dar poate informatiile ajuta pe cineva.

Comment

• acum mai aveau 3 seturi? :|
                  sigpic

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                    acum mai aveau 3 seturi? :|
                    Eu am fost acolo in jurul orei 17. Am postat cand am ajuns acasa. Daca am facut mai mult rau decat bine, sorry.

Comment

• Nu nu, ai facut bine.

M-a ajutat MCM si a cumparat un set si pentru mine . Imi mai trebuie lopatica si nisip si sunt echipat de iarna
                      sigpic

Comment

• bai seturi de lant erau garla.. 3 rafturi full

CeDeBe-l bine ai venit pe forum

Comment

• Originally posted by mcm022006 View Post
                          bai seturi de lant erau garla.. 3 rafturi full

CeDeBe-l bine ai venit pe forum
                          Multumesc de urarile de bun venit.
                          Eu vazusem doar 3 cutii din alea albastre cu lanturi GRUPA 7 (185/65/15), pe raftu' din mijloc, partea dreapta si chiar am inttebat-o pe o tanti de acolo daca mai au lanturi prin depozit. "Numa' ce se vede, domnu'."
                          Sunt f.f.f multumit ca am fost si eu util cu ceva, ca n-am intrat pe forum doar sa fac curent.
                          Attached Files

Comment

• Gasesti de toate bani sa ai)

Comment

• Ce-i care au cauciucuri de iarna nu va complicati cu lanturi. Iarna trecuta (stiti ce zapezi au fost) nu am avut nevoie. mcm022006 si Stefan pot confirma.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu am luat marimea 8 pentru ca am alte cauciucuri pe fata

In orice caz, nu strica sa le am in portbagaj in caz de ma duc la munte
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google