a scapat o pasarica o vorba precum unui superior de la noi din br nu i-ar mai conveni functia...... oare asa sa fie? ia lamureste-ne tu donmu LCD...
Discutii Generale
Collapse
X
-
Da i-am spus lui Stefano ca o sa trebuiasca ales altcineva ca nu mai am timp de organizator si am plecat pentru ca inghetasem.Bocna. La prima intalnire in conditii meteo favorabile va spuneam la toti. Si cand spun toti ma refer la toti nu doar la cei ce intra pe forum.
Si mai terminati cu discutiile astea ca nu suntem in Egipt. Totul e doar ceva local nu mai agitati apele aiurea.
Bogdane tinand cont ca nu ai venit la intalnire cam greu sa fi aflat ceva chiar daca faceam publica hotararea mea. Doar daca nu esti paranormal.
Deci in concluzie nu va agitati, cand o sa ne permita vremea si cvorumul o sa vorbim de "functii". Si fara mistouri ieftine, ironii sau alte chestii de-astea ca nu am chef si rabdare.Last edited by Cristi_LCD; 2 February 2011, 09:34.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Pai ma Cristi, fara suparare, dar ce e asa mare lucru de zis?
In mod normal, cine e al doilea organizator (co-organizator) ar trebui numit organizator si aia-i, nu? Si eventual, el sa aleaga un alt co-organiator.
Trebuie vreme frumoasa, timp si chef pentru asa ceva? Iar cei ce nu intra pe forum, ar trebui sa incerce macar o data pe saptamana sa vada ce se mai discuta, daca nu, la intalniri afla si ei.
Comment
Comment