Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ms molt colegi astea de duster se pliaza mai usor si mai repede si se vede foarte bine

Comment

• Dar eu zic ca sunt putin mai mici decat cele de MCV.
      Si cum ti-am zis, in plus, cel putin pe berlina, se vede ca naiba, fiind scoase mai inafara cu vreo cativa cm.
      Na, faci ce vrei, dar uita-te pe forum sa le vezi pe berlina unde zic eu, arata foarte naspa .
      Mai bine iei de prestige si faci capacul alb si aia e
      sigpic

Comment

• http://www.obiectivbr.ro/local/54181...te-de-ora.html
        sigpic

Comment

• imi pare rau nu toata lumea ar trebui sa ai ba permis

Comment

• hai sa ne mai descretim fruntile
            sigpic

Comment

• De ieri au inceput lucrarile pe Dorobanti, astazi au oprit deja circulatia tramvaielor. Atentie cum circulati prin zona. Sa speram ca vor face lucrari de calitate.
              Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• si asa ca braicar avea datorii la electrica
                sigpic

Comment

• koz ce ai facut cu plafoniera de la masinaru ai luato(cea cu leduri)

marus ai nr de tel de la baiatul de la pitesti?

koz in loc de oglinzile de daster mai bine teai pune oglinzi de tir
                  daca tot vrei o modificare sigur ai sa vezi mai bine in ele
                  Last edited by BR 77 TYJ; 8 March 2011, 23:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Omul e invatat cu camionul si cand se urca la volanul loganului nu mai vede an oglinzile cele mici dupa ce ca-i mic el de statura,si-i trebuie ceva mare sa poata vedea.
                    TYJ ai reusit sa-ti pui poza cu masina
                    Si de la pitesti ce vrei .Trimite-i mesaj pe privat si spunei baiatului ce doresti
                    Last edited by mcm022006; 10 March 2011, 09:13.

Comment

• Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

sandero de vanzare. cunosc proprietarul, este un coleg de servici aproape de 55 ani. masina se poate vedea la mine la servici pana la ora 16
                      sigpic

Comment

• Stefane, serios daca inteleg ceva din primul rand din postul tau

@san, aseara inca circulau tramvaiele...
                        sigpic

Comment

• Gicule citeste si postul 2558 si postul 2559 si o sa intelegi ce am vrut sa zic
                          Last edited by mcm022006; 10 March 2011, 09:13.

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                            [...]@san, aseara inca circulau tramvaiele...
                            Poate ca circulau intre parc si Chercea. La Strada Galati erau 2 excavatoare puse pe liniile de tramvai. Azi au inceput decopertarea in zona liniilor de tramvai.
                            Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• @BR 77 TYJ nu ma boteza....da a luat plafoniera de la mine

@stefano xlf - stefane...daca nu stii sa scrii, ia dictionarul langa tine si uita-te acolo cum sunt scrise cuvintele, dupa ce inveti sa scrii atunci baga-te sa faci misto de lume (koz)...succes la invatat

io-te ce am gasit pe net din plictiseala
                              Automobile Romanesti Dacia Oltcit Aro TV Rocar Roman Tractorul Marta Malaxa MTD Grivbus Igero Robus Mecanica Marsa Semanatoarea Irum Promex Hiperion Mobra Carpati Uzina Automecanica Moreni

Comment

• masinar.. in dictionar nu scrie decat forma generala a cuvantului, eventual diminutivul. Dictionarul nu te invata sa folosesti cratima. asa ca lasa omu in pace

in ce stadiu sunt stikerele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google