Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare! Din pacate, nici duminica aceasta nu am placerea sa va intalnesc ! Fecioru' meu are concurs si tre sa merg ! Asha ca...din suflet va doresc tuturor o duminica minunata !!!
    LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• multumim si tie la fel domnu Eugenio_23

Comment

• s-a tot adus vorba pe aici despre cinema city si acum pot sa va spun citeva impresii.

Azi a fost a 2 vizionare la cinema city, una 3D, premiera la CARS 2.- e un film pe care il recomand tuturor nu numai celor ce sunt la virsta desenelor animate

prima vizionare a fost o una normala, o comedie, pinguinii domnului popper.

salile mi s-au parut destul de mici, ceea ce nu e rau dar sonorul poate deveni uneori deranjant de puternic.

Pentru cei care stiu cum arata Cinema Central in primele lui luni de functionare cam asa arata si salile de acum din cinema city.

Despre proiectia 3D pot spune ca ma asteptam la ceva mai mult atit timp cit cea mai buna vizionare este cea cu ochelari cu filtre polarizoare ( ca la vechiul cinema Central! pentru cei ce au apucat sa vada acolo filme 3D) aici poiectia este o anaglifa, ochelarii in sine estompind putin imaginea si putind crea probleme persoanelor cu deficienta in deosebirea culorilor (discromatilor)

un alt minus ceva mai deranjant de data asta sunt reclamele comerciale la diferite produse. asta cu toate ca platim biletul pentru a vedea filmul nu reclamele. din fericire sunt numai la inceput.
        Last edited by san; 5 August 2011, 20:14.
        Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• stefane cind ai timp poti trece prin statie pe la judetean

Comment

• LA MULTI ANI COZMINE.Sa curga vinul si gratarul.

Comment

• Salut Stefan.

La intalnirea de Duminica aduci si tu acel creion rosu, daca te rog frumos.
              ASIGURARI ONLINE 24h - oriunde in RO : RCA + CASCO + LOCUINTE

Comment

• Da se rezolva ,sper sa nu uit al pun in masina de acum ca sa fiu mai sigur.

Comment

• Mai am ...ca n-am facut decat vreo 700 de fotografii !!!
                  Attached Files
                  Last edited by eugenio_23; 10 September 2011, 19:39.
                  LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Si as mai fi pus destule dar foarte greu le atasaza asa ca..m-am lasat(deocamdata !) pagubas !!!
                    LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Frumos,domle frumos, dar de unde sunt pozele ... lasa ca ne povestesti maine.
                      My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Uite si poze de la mine
                        sigpic

Comment

• Bravo GICULE ! Si la tine frumoase pozele !Un asemenea traseu se merita ,,calarit'' daca nu in fiecare an, macar la 2 ani !!! Si daca ar fi sa fie ...(dupa cum am vorbit si azi) sa se mearga in gashca si de ce nu, poate se prinde si o intalnire a celor de la SIBIU , nu? Oricum, zic eu ca noi
                          (fara sa vorbim in prealabil!) am facut un traseu super !
                          Last edited by eugenio_23; 11 September 2011, 18:31.
                          LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• iaute bre ce mandri suntem in poza 3 de la postul 2814 .. da .. cum naiba daca ajungi in creierii muntilor . mistoc tare pozele... mi-ai facut pofta... dar poate la anu imi sting aceasta pofta

Comment

• eugenio, cumva pe la mijlocul lui iulie ai fost pe transfagarsan, coborand de la balea spre barajul vidraru? am vazut un logan rosu de braila, cu sticker, am facut cu farurile (logan alb cu nr de CS), dar degeaba, prea tarziu observasem stickerele.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google